• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

10 troy ounce zilverbaar Germania Mint

419,00 Per stuk 1,35 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
25 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De 10 troy ounce zilverbaar van Germania Mint wordt gegoten in 99,99% puur zilver. De zilveren baar weegt 311,03 gram en i... De 10 troy ounce zilverbaar van Germania Mint wordt gegoten in 99,99% puur zilver. De zilveren baar weegt 311,03 gram en iedere baar heeft een uniek en individueel serienummer. 
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 419,00
Prijs per gram
€ 1,35
Productsoort
Baar
Gewicht
10 troy ounce
Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Smelterij
Germania Mint

Informatie

Zilverbaar 10 troy ounce Germania Mint

De Germania Mint 10 troy ounce zilverbaar heeft een lengte van 67 mm en een breedte van 36,8 mm. De zilveren baar is 13,4 mm dik en weegt 311,03 gram. De 10 troy ounce zilverbaar bevat voor 99.99% puur zilver. Zilveren cast bars (gegoten baren) zoals deze 10 troy ounce zilverbaar van Germania Mint worden omgesmolten tot vloeibare vorm en in een mal gegoten. Vervolgens worden de kenmerken van de baar, zoals het logo, het zilvergehalte en het unieke baarnummer in de baar gestempeld.
 

Germania Mint

De producent van de 10 troy ounce zilverbaar, de Germania Mint, is in 2018 opgericht door de Kurowski Group in Polen. Waar de Mint eerst voornamelijk munten produceerde is het vrij recent ook baren gaan produceren. De 10 troy ounce zilverbaar wordt, samen met de andere zilverbaren van de Germania Mint, sinds 2021 geproduceerd. Ondanks de vrij recente start van de productie zijn de baren al erg populair en wereldwijd bekend.

Zilverbaar van 10 troy ounce gegoten in 99,99% puur zilver

Zakelijke aankoop zilver

Zilverbaren worden gezien als grondstof en daarom standaard belast met 21% btw. Koopt u zakelijk? Dan kunt u de BTW over de 10 troy ounce zilverbaar terugvorderen bij de belastingdienst. Het zilver wordt namelijk onderdeel van uw bedrijfsvermogen Dit maakt zilverbaren een interessante aanschaf vanuit zakelijk perspectief. 
 
Koopt u als particulier? Dan zijn zilveren munten of zilveren muntbaren voordeliger ten opzichte van zilveren baren. Zilveren munten of zilveren muntbaren vallen namelijk onder de margeregeling. Dit bespaart u als particulier al 21%. 


Uitgelicht

  • Uniek serienummer op de zilverbaar
  • Gesealed in plastic en verpakt in originele Germania Mint box
  • Afmetingen: 67 x 36,8 x 13,4 mm


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

Germania Mint

Germania Mint

De Germania Mint is een Duits fabrikant van edelmetaal die zich ook specialiseert in herdenkingsmunten. De munten van de Germania Mint zijn rijk in details. Deze details onderscheiden de Germania munten van andere munten en daarom zijn ze erg gewild bij verzamelaars.

De naam van de Germania Mint komt van het oude land Germanië. Germanië is een oud land dat bestond uit het huidige Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk. Germanië werd vroeger bewoond door zo’n vijf miljoen inwoners van vooral Germaanse stammen, maar hoe Germanië precies is ontstaan is onduidelijk.