• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • 1 troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2023 voorkant
  • 1 troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2023 achterkant
  • 1 troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2023 perspectief 1
  • 1 troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2023 perspectief 2

1 troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2023

33,20 Per stuk 1,07 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het nettogewicht van de munt.

Minder Meer
43 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 5 augustus

De 1 troy ounce (31,103 gram) zilveren (99,99%) Rectangular Dragon muntbaar is in 2023 geslagen door de Perth Mint. De wer... De 1 troy ounce (31,103 gram) zilveren (99,99%) Rectangular Dragon muntbaar is in 2023 geslagen door de Perth Mint. De wereldwijde oplage is beperkt tot 250.000 stuks.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

The Perth Mint Australia
Verkoopprijs
€ 33,20
Prijs per gram
€ 1,07
Gewicht
1 troy ounce
Gehalte
99,99%
Smelterij
Perth Mint

Informatie

1 troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2023

De 1 troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2023 is een populaire munt onder verzamelaars. De munt is geslagen in hoogwaardig zilver en heeft een prachtig ontwerp. De munt is ook beperkt tot een oplage van slechts 250.000 stuks, wat haar nog zeldzamer en waardevoller maakt.
 
De waarde van de munt wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de vraag en het aanbod, de kwaliteit van de munt en de algemene marktsituatie. In het algemeen kan worden gesteld dat de waarde van de munt zal toenemen naarmate de tijd verstrijkt.

Ontwerp van de zilveren Rectangular muntbaar

1 troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2023 voorkant


Voorzijde

De voorzijde van de muntbaar toont een draak met een sierlijke, kronkelende vorm. De draak is gedetailleerd weergegeven, met scherpe klauwen en tanden. De muntbaar heeft een glanzend zilveren oppervlak.

1 troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2023 achterkant


Achterzijde

De achterzijde van de muntbaar toont het H. M. Queen Elizabeth II memorial-design. Het ontwerp toont de beeltenis van koningin Elizabeth II, omringd door het jaar van uitgifte, de nominale waarde en de inscriptie "ELIZABETH II"

De wachters van goud

Draken zijn een van de meest voorkomende mythische wezens ter wereld. Ze worden gevonden in de mythologie van veel verschillende culturen, van Azië tot Europa en Afrika.
 
In veel culturen worden draken afgeschilderd als machtige en gevaarlijke wezens. Ze worden vaak gezien als beschermers van schatten en geheimen. In de Chinese mythologie, bijvoorbeeld, worden draken gezien als symbolen van macht, rijkdom en geluk.
 
De 1 troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2023 speelt hierop in door een draak af te beelden die over een landschap vliegt. De draak is gedetailleerd en levensecht weergegeven, en hij straalt macht en kracht uit. De muntbaar is ook gelimiteerd tot een oplage van slechts 250.000 stuks, wat haar nog zeldzamer en waardevoller maakt.


Uitgelicht

  • Bevat 1 troy ounce (31,103 gram) 99,99% puur zilver
  • Geslagen door de Perth Mint
  • Gelimiteerde oplage van 250.000 stuks


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.