• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 Troy ounce zilveren munt Lynx - Predator serie 2017

33,25 Per stuk 1,07 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
6 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Zilveren Lynx munt uit de Canadese Predator serie. Deze munten zijn voorzien van het veiligheidsembleem. De zilveren Lynx... Zilveren Lynx munt uit de Canadese Predator serie. Deze munten zijn voorzien van het veiligheidsembleem. De zilveren Lynx munten bevatten bevat 1 troy ounce puur zilver.
Lees meer

Specificaties

Logo Royal Canadian Mint
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2017
Munthuis
Royal Canadian Mint

Informatie

1 troy ounce zilveren Lynx Predator munt 2017

De Royal Canadian Mint gaat ook in 2017 door met de zilveren "Predator-serie". Deze serie had haar primeur op de 2016 World Money Fair. De zilveren munten in de Predator serie worden geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,99%).
 
Op de voorzijde is een lynx afgebeeld. Ook het veiligheidsembleem is op de voorzijde zichtbaar. Op de achterzijde van deze 1 troy ounce zilveren munt is Queen Elizabeth II afgebeeld, samen met de intrinsieke waarde van deze munt en het jaar van uitgifte.
 

De lynx

De lynx is de grootste katachtige van Europa. De lynx is een hoogpotige kat met een relatief korte romp. Hij heeft ongeveer de grootte en de vorm van het hondenrax boxer. De kans op een waarneming is bijzonder klein, in de Eifel, Ardennen en de Voerstreek worden mogelijk lynxen waargenomen. 

Ontwerp van de zilveren Lynx Predator munt


Voorzijde

De voorzijde toont een Lynx. Op de voorzijde ziet u ook het land van uitgifte, gehalte, de nominale waarde, een veiligheidsembleem en het gewicht.


Achterzijde

De achterzijde toont de beeltenis van konining Elizabeth II samen met haar naam, jaar van uitgifte en de nominale waarde van de zilveren munt.


Uitgelicht

  • Uit de Predator serie
  • Bevat 1 troy ounce (31,103 gram) aan 99,99% puur zilver
  • Wereldwijde oplage van 1.000.000 stuks

Logo Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint

The Royal Canadian Mint produceert alle munten voor het betaalverkeer in Canada. Maar daar houdt het niet op: er worden zilveren, gouden en platina munten gemaakt voor beleggers en verzamelaars – en ook levert Royal Canadian Mint munten aan andere landen.