• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

1 Troy ounce zilveren munt Kookaburra 2013

37,60 Per stuk 1,21 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
3 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De zilveren Kookaburra munt 2013 is geslagen in puur zilver (99,9%) en heeft een gewicht van 1 troy ounce (31,103 gram). D... De zilveren Kookaburra munt 2013 is geslagen in puur zilver (99,9%) en heeft een gewicht van 1 troy ounce (31,103 gram). Deze zilveren munt wordt geslagen door de Perth Mint uit Australië. Op de voorzijde van de munt is een afbeelding van een Kookaburra ijsvogel weergegeven.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 37,60
Prijs per gram
€ 1,21
Productsoort
Munt
Nettogewicht
1 troy ounce (31,103 gram)
Gehalte
99,9%
Conditie
Zo goed als nieuw
Jaar van uitgave
2013
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1 troy ounce zilveren munt Kookaburra 2013

De zilveren Kookaburra munten 2013 worden geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver. De zilveren Kookaburra munten worden uitgegeven door de Perth Mint in Australië en is een wereldwijd bekende verzamelmunt. Het design van de Kookaburra munten verandert jaarlijks, waardoor er naast de zilverwaarde ook een bepaalde verzamelwaarde meespeelt.
 
Op de voorzijde van de zilveren Kookaburra 2013 munt is een afbeelding weergegeven van één Kookaburra's (ijsvogel). Deze vogel is erg populair in Australië en wordt gezien als staatssymbool. De Perth Mint uit Australië produceert naast de Kookaburra serie ook de bekende Lunar en Koala series. Alle munten die onder deze series vallen zijn geslagen in 99,9% puur zilver en zijn wereldwijd goed verhandelbaar.
 
De zilveren Kookaburra munt 2013 wordt geleverd in de originele plastic muntcapsule.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.