• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Koala 2014

40,30 Per stuk 1,30 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
11 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

Deze 1 troy ounce zilveren Koala munt uit 2014 is geslagen... Deze 1 troy ounce zilveren Koala munt uit 2014 is geslagen door de Perth Mint uit Australië. De zilveren Koala munt - geslagen in 99,9% puur zilver met een gewicht van 31,1 gram - is onderdeel van de jaarlijks terugkerende Koala serie. 
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 40,30
Prijs per gram
€ 1,30
Productsoort
Munt
Nettogewicht
1 troy ounce (31,103 gram)
Gehalte
99,9%
Conditie
Zo goed als nieuw
Jaar van uitgave
2014
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1 troy ounce zilveren munt Koala 2014

De Perth Minth begon in 2007 met het uitbrengen van de Koala-serie. Jaarlijks brengt het munthuis een nieuwe editie uit van de serie, met een vernieuwd ontwerp van een van de meest populaire dieren van Australië: de Koala.
 
Op de voorzijde ziet u een prachtige beeltenis van een koala. De munt is populair bij verzamelaars vanwege het jaarlijks veranderende design en de beperkte oplage. Op de achterzijde ziet u de beeltenis van Koningin Elizabeth II, ontworpen door kunstenaar Ian Rank-Broadley. 
 
De munt heeft een nominale waarde van $1 (AUD) en een wereldwijde oplage van 334.884 stuks. 

Ontwerp van de zilveren Koala munt uit 2014


Voorzijde

Op de voorzijde van de munt ziet u een close-up van een volwassen koala met een nevel van gomblaadjes. Bovenaan ziet u de inscriptie AUSTRALIAN KOALA - de naam van de serie en onderin staan de inscripties - het veiligheidskenmerk en 2014 1oz 999 SILVER - het jaar van uitgifte, gewicht en zilvergehalte.


Achterzijde

Op de achterzijde ziet u de beeltenis van Koningin Elizabeth II, ontworpen door Ian Rank-Broadley. Rondom ziet u de inscripties ELIZABETH II - de naam van de koningin, AUSTRALIA - het land van uitgifte, 1 DOLLAR - de nominale waarde van de munt en IBR - de initialen van de ontwerper.

Wereldwijde oplage van 334.884 stuks

Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.