• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren Kookaburra munt 2024

42,80 Per stuk 1,38 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
299 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 2 weken
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze 1 troy ounce zilveren Kookaburra is in 2024 geslagen door The Perth Mint. Het is de vijfendertigste editie van een va... Deze 1 troy ounce zilveren Kookaburra is in 2024 geslagen door The Perth Mint. Het is de vijfendertigste editie van een van de meeste populaire bullion-series, de Australian Kookaburra. De munt bevat 31,103 gram aan 99,99% puur zilver en heeft een gelimiteerde oplage van 500.000 stuks.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 42,80
Prijs per gram
€ 1,38
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Jaar van uitgave
2024
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1 troy ounce zilveren Kookaburra 2024

De 1 troy ounce zilveren Kookaburra munt uit 2024 is de vijfendertigste editie van een van de meest populaire beleggingsseries: de Australian Kookaburra. De munt is geslagen door The Perth Mint en bevat 31,103 gram aan 99,99% puur zilver.
 
Op de munt ziet u een afbeelding van een Australische Kookaburra. De munt heeft een diameter van 40,9 millimeter en een nominale waarde van 1 Australische dollar. Kookaburra is een serie zilveren munten die sinds 1990 geproduceerd wordt. Het ontwerp van de munten wordt ieder jaar aangepast, wat resulteert dat deze munten ook erg populair zijn bij verzamelaars.

Ontwerp van de zilveren Kookaburra munt uit 2024


Voorzijde

De voorzijde toont een gedetailleerde, vliegende Australische Kookaburra met een worm in zijn poten. Rondom staan de inscripties KOOKABURRA – de naam van de serie, P125 – het muntteken van The Perth Mint, 2024 – het jaar van uitgifte, 1oz 9999 SILVER – het gewicht, de zuiverheid en metaalsoort van de munt.


Achterzijde

De achterzijde toont de beeltenis van koning Charles III. Rondom staan de inscripties AUSTRALIA – het land van uitgifte, 1 DOLLAR – de nominale waarde van de munt in het land van herkomst en CHARLES III – de naam van de koning.

De details van het ontwerp van de munt komen goed naar voren doordat er gebruik is gemaakt van een vrij rustige achtergrond. Wereldwijd zijn er slechts 500.000 munten uitgegeven.


Uitgelicht

  • Bevat 1 troy ounce (31,103 gram) aan 99,99% puur zilver
  • Vijfendertigste editie van de bullion-serie: de Australian Kookaburra
  • Gelimiteerde oplage van 500.000 stuks wereldwijd


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.