• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren Athenian Owl munt 2024

33,25 Per stuk 1,07 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
484 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De 1 troy ounce zilveren St. Helena Athenian Owl munt is onderdeel van de Athenian Owl bullion-serie. Deze munt bevat 1 tr... De 1 troy ounce zilveren St. Helena Athenian Owl munt is onderdeel van de Athenian Owl bullion-serie. Deze munt bevat 1 troy ounce, omgerekend 31,103 gram, aan 99,9% puur zilver. Het ontwerp toont een Athenian Owl, de uil van Athene.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 33,25
Prijs per gram
€ 1,07
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,9%
Conditie
Nieuw
Jaar van uitgave
2024

Informatie

St. Helena Athenian Owl 1 troy ounce zilveren munt 2024

De 1 troy ounce zilveren St. Helena Athenian Owl munt is in 2024 geslagen door de Silver Towne Mint. De munt bevat 31,103 gram aan 99,9% puur zilver en bevatten een rand met inkepingen, zodat deze munten makkelijk gestapeld kunnen worden.
 
Het ontwerp toont een Athenian Owl, de uil van Athene. Deze staat symbool voor kracht, wijsheid en inzicht. De uil wordt beschouwd als Athena’s heilige dier, de bron van haar wijsheid en oordeel. Het is ook veelzeggend dat het dier dat het meest met haar geassocieerd wordt zo’n uitzonderlijk nachtzicht heeft, wat refereert naar Athena’s vermogen om te “zien” wanneer anderen dat niet kunnen.
 
De munt heeft een diameter van 39 millimeter en een onbeperkte oplage. Bovendien heeft de munt een nominale waarde van 1 pond die gegarandeerd wordt door de regering van Sint-Helena. Individuele munten zijn verpakt in een capsule, per 20 komen de munten in een tube. Indien u 400 munten besteld worden deze geleverd in de originele monsterbox. 

Ontwerp van de zilveren Athenian Owl munt uit 2024


Voorzijde

Op de voorzijde staat de uil van Athene op een tak afgebeeld. Deze uil staat symbool voor kracht, wijsheid en inzicht. Tevens staat de naam van de munt, het gewicht en de zuiverheid op de voorzijde.


Achterzijde

De achterzijde toont de beeltenis van koning Charles III. Rondom het portret staat de naam van de koning, het lande en jaar van uitgifte, de nominale waarde en het gewicht met zuiverheid.


Uitgelicht

  • Onderdeel van de Athenian Owl bullion-serie
  • Bevat 31,103 gram aan 99,9% puur zilver
  • Toont de uil van Athene als ontwerp


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.