• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 Troy ounce gouden munt Kangaroo 2021

2.265,00 Per stuk 72,82 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

De 1 troy ounce gouden Kangaroo munt is geslagen in 31,103 gram puur goud (99,99%). De munt is geslagen door de Perth Mint... De 1 troy ounce gouden Kangaroo munt is geslagen in 31,103 gram puur goud (99,99%). De munt is geslagen door de Perth Mint.
Lees meer

Vergelijkbare producten

  • Pre-owned
260,00 Op voorraad

Specificaties

Verkoopprijs
€ 2.265,00
Prijs per gram
€ 72,82
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Jaar van uitgave
2021
Munthuis
Perth Mint

Informatie

Gouden kangaroo munt 2021 - 1 troy ounce

De gouden Kangaroo munt van 2021 is geslagen in 1 troy ounce puur goud (99,99%). Dit betreft nieuw geslagen munten van de Perth Mint uit Australie. Deze munten bevatten 31,103 gram puur goud en zijn te koop tegen een lage premie ten opzichte van de goudprijs.
 
Uitgelicht
  • Geslagen in 99,99% puur goud
  • Onderdeel van de Kangaroo 2021 munten
  • Geleverd in een bijpassend geschenkdoosje
     

Ontwerp gouden Kangaroo munt

Het ontwerp van de gouden Kangaroo bestaat dit jaar uit een springende kangaroo in het midden van de munt. Daaronder staat de tekst ‘RED KANGAROO’ en de ‘P’ van het munthuis. Op de rand van de munt staan de zuiverheid, het jaartal van uitgave, het gewicht en de titel van de munt. Op de achterzijde van de munt staat Queen Elizabeth II afgebeeld met de waarde van de munt, namelijk 100 Australische dollars.
 
De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. Wij leveren de munten van jaargang 2021. Dit zijn nieuw geslagen munten. Goud is een zeer kwetsbaar materiaal, zeker indien het puur goud betreft. De munten kunnen daardoor kleine krasjes e.d. bevatten. Dit heeft geen invloed op de waarde van de gouden munt.
 

De Kangoeroe

Er zijn 50 verschillende soorten kangoeroes die voornamelijk in Australië leven. De dieren kunnen zich alleen voorwaarts bewegen, een sprong achterwaarts zit er niet in. Voorwaarts kunnen de kangoeroes een hoge snelheid behalen, namelijk wel 70 kilometer per uur. Ook zijn kangoeroes zoogdieren, baby kangoeroes worden Joey genoemd en kunnen slechts 1 gram wegen bij de geboorte. Dat komt omdat de kangoeroe een draagtijd van een maand heeft en een baby kangoeroe bij geboorte op een klein wormpje lijkt van 2 centimeter. De verdere ontwikkeling gebeurt in de buidel van zijn moeder. Na ongeveer 9 maanden is ‘Joey’ te groot om bij zijn moeder in de buidel te blijven en trekt hij de wereld in.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.