• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 kilo zilveren muntbaar Silvernote 2024

1.111,00 Per stuk 1,11 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
40 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De Silvernote 2024 zilveren muntbaar van 1 kilo, geproduceerd door de Pressburg Mint, is enorm in trek bij zowel beleggers... De Silvernote 2024 zilveren muntbaar van 1 kilo, geproduceerd door de Pressburg Mint, is enorm in trek bij zowel beleggers in fysiek zilver als verzamelaars die op zoek zijn naar unieke muntbaar. Het ontwerp van deze muntbaar onderscheidt zich door de opvallende combinatie van elementen van een zilveren munt, een baar en een bankbiljet.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 1.111,00
Prijs per gram
€ 1,11
Productsoort
Baar
Gewicht
1 kilo
Gehalte
99,99%

Informatie

Muntbaar Silvernote 2024 van 1 kilo

De Silvernote 2024 muntbaar van 1 kilo illustreert de innovatieve aanpak van de Pressburg Mint. In tegenstelling tot de vele ronde munteenheden die momenteel op de markt zijn, heeft Pressburg Mint een unieke zilveren muntbaar ontworpen. De Silvernote 2024 van 1 kilo markeert hun eerste stap in deze combinatie van vormen, materialen en waarden. Deze bijzondere creatie, die een munt, baar, zilver en biljet in één product integreert, combineert klassieke slaagmethoden met lasergegraveerde technologie.
 
De munt heeft het uiterlijk van een zilveren baar en is gegraveerd met het beeld van een zilveren biljet, allemaal met een nominale waarde gegarandeerd door de Niue overheid. Vanwege de officiële status als wettig betaalmiddel, kunt u deze speciale muntbaar aanschaffen onder de margeregeling. Dit betekent dat u alleen btw betaalt over de winstmarge van de verkoper in plaats van over de volledige waarde, waardoor het kopen van zilver veel voordeliger wordt in vergelijking met de aanschaf van reguliere zilveren baren.


Uitgelicht

  • Unieke muntbaar met jaarlijks wisselend ontwerp
  • Geslagen in 99,99% puur zilver
  • Afkomstig van Pressburg Mint


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.