Pamp Suisse - Lady Fortuna - 1 troy ounce goudbaar

Pamp Suisse - Lady Fortuna - 1 troy ounce goudbaar

 Deze Pamp Suisse baar is geslagen in 1 troy ounce (31,1 gram) puur goud (99,99%). Naast dit gewicht zijn er ook nog andere gewichten verkrijgbaar bij The Silver Mountain.

€ 2.314,00
Pamp Suisse - Lady Fortuna - 1 troy ounce goudbaar

Pamp Suisse - Lady Fortuna - 1 troy ounce goudbaar

per stuk
1 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Pamp Suisse baren worden geslagen door de Zwitsere producent PAMP. Dit staat voor Produits Artistiques Métaux Précieux. De Pamp Suisse baren staan bekend om puur goud (99,99%) van uitstekende kwaliteit. Iedere baar bevat een uniek serienummer en wordt geleverd inclusief certificaat van echtheid. Deze Pamp Suisse baar is geslagen in 1 troy ounce (31,1 gram) puur goud (99,99%). Naast dit gewicht zijn er ook nog andere gewichten verkrijgbaar bij The Silver Mountain. Bekijk ook de andere Pamp Suisse goudbaren.

Pamp staat bekend om haar goudbaren van uitstekende kwaliteit. De Good Delivery Status van de London Bullion Market Association (LBMA) bevestigt dit. Deze status is wereldwijd erkent en betekent dat de goudbaren aan de strenge eisen van de LBMA voldoet. Als gevolg hiervan zijn de goudbaren ook wereldwijd goed verhandelbaar. De Pamp Suisse goudbaren hebben naast uitstekende kwaliteit ook een prachtige uitstraling. De Pamp Suisse goudbaren bevatten veel schitterende details en geven Lady Fortuna weer. Volgens de Romeinse mythologie was Lady Fortuna de godin van het lot, waaronder dus ook geluk. Ze wordt samen met een cornucopia, de hoorn des overvloeds afgebeeld. Deze hoorn staat symbool voor geluk en overvloed. Dit is een interessant en toepasselijk detail.

De goudbaren van Pamp zijn erg gewild en niet makkelijk te verkrijgen. Dit maakt de Pamp Suisse goudbaar nog interessanter. De Pamp Suisse goudbaar is een goede keuze vanwege de uitstekende kwaliteit, prachtige uitstraling en 1 troy ounce puur goud.

 

Bent u op zoek naar andere goudbaren om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.