Altijd 100% verzekerd transport

X
Lunar zilver kilo munt 2016 - jaar van de aap

Lunar zilver kilo munt 2016 - jaar van de aap

Uitgave van de populaire zilveren kilo Lunar munten: 2016, het jaar van de aap. Nieuw geslagen zilver munten van de Perth Mint uit Australië. Deze munt bevat 1 kilogram (!) puur zilver en wordt geleverd in een luchtdichte capsule.

€ 1.113,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 1.113,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Zilveren Lunar munt: 1 kilogram puur zilver - 2016 - het jaar van de aap

De Lunar kilo munten zijn geslagen in 1 kilogram puur zilver. Het betreft een grote munt met een diameter van ruim 10 cm.

Op de voorzijde van deze grote zilveren munt wordt een tweetal apen op een boomstronk afgebeeld; ieder jaar staat bij deze serie in het teken van een ander dier conform de Chinese jaartelling en 2016 is het jaar van de aap. Doordat het design dus ieder jaar wordt veranderd is deze zilveren munt populair onder zowel beleggers als verzamelaars.

Op de achterzijde van de munt staat een beeltenis van Queen Elizabeth II weergegeven met daarbij de aanduiding van de nominale waarde (AUS$ 30). Deze munt beschikt over een nominale waarde en kan in Australie dus als wettig betaalmiddel worden gebruikt, maar wordt doorgaans verhandeld voor de - aanzienlijk hogere - zilverwaarde.

Doordat dit een munt is met de status van wettigbetaalmiddel kan de munt worden verhandeld onder de margeregeling. Dat maakt deze munt een aanzienlijk goedkoper en gunstiger alternatief voor zilver baren van 1 kilogram die met 21% btw moeten worden belast. Meer hierover kunt u lezen op de pagina Productkeuze.

Deze zilver Lunar munt is geslagen in 99,9% puur zilver. Wij leveren nieuwe, 2016, munten in perfecte condite. U ontvangt de munt in de oorspronkelijke verpakking van de Perth Mint. Dit zijn luchtdichte capsules waarin de munten afzonderlijk zijn verpakt. Op deze manier blijven de munten in goede conditie en zijn de munten beschermd tegen invloeden van buitenaf (zoals aanslag, krassen, e.d.). Per 10 stuks zijn de munten verpakt in een kartonnen verpakking.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.