Goudbaar 1 gram C. Hafner

Goudbaar 1 gram C. Hafner

De C. Hafner goudbaar van 1 gram bevat 99,99% puur goud. Deze goudbaar is nieuw geslagen en voorzien van CertiCard ® echtheidscertificaat. Producent C. Hafner is een LBMA geaccrediteerde producent van goudbaren en wereldwijd bekend. De goudbaren van C. Hafner zijn dan ook wereldwijd, zonder verdere analyse, goed verhandelbaar.

€ 97,25
Goudbaar 1 gram C. Hafner

Goudbaar 1 gram C. Hafner

per stuk
63 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 97,25
5-9 € 96,75
10-24 € 96,25
25+ € 95,75
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Hafner goudbaar 1 gram voorzien van CertiCard ® echtheidscertificaat

 

De goudbaren van C. Hafner worden geslagen in 99,99% puur goud. Deze goudbaren worden nieuw geproduceerd en altijd geleverd in de originele blisterverpakking inclusief een certificaat van echtheid, een CertiCard ® echtheidscertificaat. De goudbaren van 1 gram maken het mogelijk om voor een klein bedrag in goud te beleggen.

Indien u op termijn uw goudbaar van C. Hafner weer wenst te verkopen kunnen wij deze baar middels onze terugkoopgarantie van u terug kopen. Wij werken met een biedprijs gebaseerd op de dan geldende goudprijs en het gewicht van de goudbaar.

Hafner: erkende Good Delivery leverancier

Het traditionele familiebedrijf uit Duitsland C. Hafner staat al 160 jaar voor vakmanschap en kwaliteit. In tegenstelling tot veel andere leveranciers en producenten van edelmetaal, heeft C. Hafner zijn productie geheel in eigen beheer. Als goud- en zilverraffinaderij verwerkt C. Hafner bewust en uitsluitend met secundair materiaal, ook heeft het duurzaamheid van hun product en het productieproces hoog in het vaandel staan.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Nieuw geproduceerde goudbaar van 99,99% puur goud
  • Geleverd in originele gesealde blisterverpakking inclusief CertiCard ® echtheidscertificaat
  • Producent C. Hafner beschikt over de Good Delivery Status van de LBMA
  • Gunstige terugkoopgarantie op basis van de actuele goudprijs

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 1 gram

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 1 gram

Voorzijde

Op de voorkant van de goudbaar staat de naam en het embleem van de fabrikant C. HAFNER, evenals het jaar van oprichting 1850 van de fabrikant en het land van herkomst GERMANY. Ook het gewicht van 1 gram FEINGOLD en het goudgehalte 999.9 staan benoemd. Op de voorkant van de verpakking staat ook LBMA Good Delivery Refiner geschreven.

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 1 gram

Achterzijde

Op de achterkant van de goudbaar zelf staat het certificaatnummer van de C. Hafner goudbaar. Op de achterkant van de blisterverpakking zijn de gegevens van de CertiCard ® toegevoegd. Bovenaan worden het gewicht, goudgehalte en certificaatnummer benoemd, met daarnaast het fabriekslabel met de tekst MELTER ASSAYER C. HAFNER.

Goudbaar met een Good Delivery Status

Goudbaar met een Good Delivery Status

Hafner is sinds 2013 een Good Delivery Refiner volgens de London Bullion Market Association (LBMA), dit betekent dat C.Hafner voldoet aan alle eisen die door de LBMA worden gesteld op gebied van onder andere de puurheid van het goud, de geschiedenis van de producent, de herkomst van het goud en het gewicht van de goudbaar.

Alle goudbaren van C. Hafner hebben dan ook de Good Delivery Status. Dit zorgt ervoor dat de C. Hafner goudbaar van 1 gram wereldwijd, zonder verdere analyse, verhandelbaar is.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
1 gram
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.