500 Gram zilverbaar Umicore

500 Gram zilverbaar Umicore

500 gram zilverbaar van Umicore. Deze zilveren baar weegt een halve kilo en is geslagen in 99,9% puur zilver. Wij leveren nieuwe Umicore zilver baren, in de oorspronkelijke verpakking en rechtstreeks vanaf de producent. De baren zijn per stuk te koop en alle prijzen zijn inclusief BTW.

€ 595,62
500 Gram zilverbaar Umicore

500 Gram zilverbaar Umicore

per stuk
66 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 595,62
5-9 € 590,78
10+ € 585,94
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
500 Gram zilverbaar Umicore

Umicore zilverbaar van 500 gram

 

Umicore’s LBMA gecertificeerde zilveren baren zijn hoogwaardige en betrouwbare producten met een zilvergehalte van 99,9% puur zilver en hebben de 'Good Delivery Status'. Hierdoor zijn de 500 gram zilverbaren wereldwijd goed verhandelbaar.

Zilverbaren worden in Nederland belast met 21% btw, aangezien zilver beschouwd wordt als een grondstof. Om die reden is het voor particulieren voordeliger om zilveren munten te kopen, waarop alleen btw wordt geheven over de winst van de handelaar (margeregeling). Voor zakelijke klanten is het echter interessant om zilverbaren aan te schaffen, aangezien het btw-bedrag meestal teruggevorderd kan worden.  

De zilveren baren zijn bedrukt met het Umicore-logo, het serienummer,  het gewicht van de baar en het zilvergehalte van 99,9%. Umicore, gevestigd in België, is een gerenommeerde producent van edelmetalen en hun zilverbaren worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, gegarandeerd vrij van onzuiverheden.

Naast de 500 gram zilverbaar, verkopen wij zilverbaren in diverse formaten oplopend tot 15 kilogram. Een totaaloverzicht van onze zilverbaren kunt u vinden in de categorie zilverbaren.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 500 gram puur zilver (99,9%)
  • Wereldwijd bekende producent Umicore
  • Extra interessant als zakelijke investering

Zilver kopen als belegging

De populariteit van zilver kopen als belegging neemt de afgelopen jaren sterk toe. Zilver wordt veelvuldig gebruikt in de industrie en bijna de helft van de jaarlijkse mijnproductie is dan ook bestemd voor diverse industriële toepassingen. De groeiende productie van bijvoorbeeld smartphones, computers en zonnepanelen leidt tot een stijgende vraag naar zilver, terwijl de zilvermijnen niet in staat zijn om de productiecapaciteit snel op te voeren. Bovendien wordt zilver meestal in zeer kleine hoeveelheden per product gebruikt, wat het economisch of technologisch gezien niet interessant of mogelijk maakt om het zilver terug te winnen. Dit alles leidt tot een verwacht tekort aan zilver, waardoor de aankoop van zilver een interessante investering is voor beleggers.

Bovendien wordt zilver wereldwijd steeds meer beschouwd als een 'veilige haven' voor beleggers en wordt het gezien als een goedkoper alternatief voor goud. Net als goud heeft zilver namelijk een rijke geschiedenis als betaalmiddel en heeft het in het verleden altijd een zekere waarde vertegenwoordigd. In tegenstelling tot papiergeld is zilver nog nooit waardeloos geworden.

In de huidige context van lage spaarrentes en toenemende onzekerheden op de financiële markten zijn steeds meer particulieren op zoek naar manieren om hun koopkracht te beschermen. Goud en zilver zijn daarom bij uitstek geschikt om in te investeren.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Nieuw
Gewicht
500 gram
Land van uitgifte
België
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.