2015 - 1 kilo zilveren Koala munt

2015 - 1 kilo zilveren Koala munt

2015kilo Koala munt. Dit is een munt van de Perth Mint uit Australie. De zilveren Koala munt bevat 1 kilogram puur zilver en wordt geleverd in de oorspronkelijke verpakking.

 

€ 1.103,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 1.103,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Zilveren kilo Koala munt 2015

Deze zilveren munt is geslagen in 1 kilogram 99,9% puur zilver. De zilveren Koala munt wordt uitgegeven in Australie, waar de Perth Mint ieder jaar de Koala, Kookaburra en Lunar munten slaat. Deze munten zijn elk jaar voorzien van een nieuw design en de Perth Mint staat bekend als eén van de kwalitatief hoogwaardigste munthuizen ter wereld.

Op de voorzijde van deze munt is een afbeelding weergegeven van een koala op een tak. Op de achterzijde van deze kilo munt staat Koningin Elizabeth II afgebeeld, hier staat ook de nominale waarde a $30 vermeldt. Deze munt beschikt over de status van wettig betaalmiddel in Australie.

Deze zilveren munten worden verhandeld onder de margeregeling. Hierdoor is de munt relatief goedkoop in de aanschaf een een geschikte keus voor klanten die in fysiek zilver willen investeren. Ook onder verzamelaars is de munt populair, door het jaarlijks veranderende design.

De munten hebben een diameter van 101 mm en zijn 14,6mm dik (!). Alle munten zijn verpakt in luchtdichte capsules. Voor kilo munten zilver bieden wij een terugkoopgarantie; tegen ieder gewenst moment kunt u de munten aan ons terug verkopen tegen een vaste formule. Wij bieden 7% boven de zilverprijs op het moment dat u zilver wilt verkopen. Voor meer informatie over het verkopen van uw zilver kunt u terecht op onze andere website: www.inkoopedelmetaal.nl

Let op: de muntcapsules kunnen krassen/barsten bevatten. De munten zijn in uitstekende staat.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.