Taal
10 Troy ounce zilveren munt Queens Beasts White Horse 2021

10 Troy ounce zilveren munt Queens Beasts White Horse 2021

De White Horse of Hanover munt is een prachtige 10 troy ounce munt geslagen in puur zilver. De munt vertegenwoordigt de geschiedenis van de Hannoveraanse familie, waaronder ook koning George III.

€ 286,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 286,50
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
10 Troy ounce zilveren munt Queens Beasts White Horse 2021

De Queen’s Beasts serie is een zeer geliefde serie van de Royal Mint. In deze serie staan er 10 dieren in het teken die de Britse monarchie vertegenwoordigen. Tijdens de kroning van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II in 1953 stonden er 10 standbeelden van deze dieren die een erewacht vormden bij de ingang van Westminster Abbey. De nieuwste toevoeging aan de Queen’s Beasts serie is de White Horse of Hanover munt.

De White Horse of Hanover munt is een prachtige 10 troy ounce munt geslagen in puur zilver. De munt vertegenwoordigt de geschiedenis van de Hannoveraanse familie, waaronder ook koning George III. In het Verenigd Koninkrijk wordt de White Horse of Hanover munt als een wettig betaalmiddel beschouwd en daarom heeft de munt een nominale waarde. De nominale waarde van de White Horse of Hanover munt bedraagt £10.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 10 troy ounce (311 gram) puur zilver (99,99%)
  • Wereldwijd bekende Queens Beast serie
  • Populair bij beleggers en verzamelaars

Ontwerp Queens Beast munt

Ontwerp Queens Beast munt

De voorzijde van de White Horse of Hanover munt is ook door Jody Clark ontworpen en toont het schild waarop de White Horse of Hanover te zien is. Rijk in detail heeft de munt een indrukwekkende uitstraling en symboliseert de band van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II met haar voorouders.

Ontwerp Queens Beast munt

De White Horse of Hanover munt wordt als een wettig betaalmiddel beschouwt en daarom toont de achterzijde van de munt een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Deze beeltenis is ontworpen door Jody Clark en om de beeltenis heen is ook de nominale waarde van de munt af te lezen.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
10 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.