1 Troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2021

1 Troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2021 1 Troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2021 - achterkant
1 Troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2021
  • Prijs: € 30,50 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De prachtige Rectangular Dragon muntbaar wordt uitgegeven door de Perth Mint. Deze muntbaar bestaat uit 1 troy ounce puur zilver en heeft een afmeting van 47,6 x 27,6 mm.

Lees verder

De prachtige Rectangular Dragon muntbaar wordt uitgegeven door de Perth Mint. Deze muntbaar bestaat uit 1 troy ounce puur zilver en heeft een afmeting van 47,6 x 27,6 mm. De Rectangular Dragon muntbaar staat in het teken van de (Chinese) draak. In de Chinese cultuur wordt de draak namelijk als een goddelijk mythisch wezen gezien. De Rectangular Dragon muntbaar heeft ook een nominale waarde van $1 aangezien deze in Australië als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd. De Rectangular Dragon muntbaar heeft een indrukwekkende en zeer gedetailleerde uitstraling en valt daarom erg op. 

Uitgelicht

  • Uitgegeven door de Perth Mint
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Bevat een indrukwekkende Chinese draak

Design van de Rectangular Dragon muntbaar

Op de voorzijde van de Rectangular Dragon muntbaar is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Deze is ontworpen door Jody Clark. De achterzijde van de Rectangular Dragon muntbaar staat in het teken van de draak. Dit is terug te zien in de prachtig gedetailleerde afbeelding van een Chinese draak. In de Chinese cultuur worden draken aanbeden en worden gezien als symbool voor macht, kracht, rijkdom en geluk. De prachtige details van het schilferige lichaam, de hoorns en snorharen doen de afbeelding erg opvallen. Aan hoe de draak is afgebeeld is het duidelijk dat het een machtig dier is. Met zijn kronkelende vorm vult het de achterzijde van de Rectangular Dragon muntbaar prachtig op. 

Lees minder

Specificaties

1 Troy ounce zilveren muntbaar Rectangular Dragon 2021
Producent Perth Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review