1 Troy ounce zilveren munt Lunar UK 2020

1 Troy ounce zilveren munt Lunar UK 2020 1 Troy ounce zilveren munt Lunar UK 2020
1 Troy ounce zilveren munt Lunar UK 2020
  • Prijs: € 27,70 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Dit betreft de zilveren Lunar munt van de Royal Mint uit het Verenigd Koninkrijk. De munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver. Op de voorzijde van deze munt is een rat weergegeven in een landschap met enkele bloemen op de voorgrond. Bovenaan de munt staat de tekst weergegeven "Year of the rat - 2020" met daaronder in een kleiner lettertype de tekst "1 oz fine silver 999". Naast de aanduiding van het gewicht en gehalte van de munt is het chinese teken voor de rat getoond. Lees verder

1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2020 - jaar van de rat

Dit betreft de zilveren Lunar munt van de Royal Mint uit het Verenigd Koninkrijk. De munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver. Op de voorzijde van deze munt is een rat weergegeven in een landschap met enkele bloemen op de voorgrond. Bovenaan de munt staat de tekst weergegeven "Year of the rat - 2020" met daaronder in een kleiner lettertype de tekst "1 oz fine silver 999". Naast de aanduiding van het gewicht en gehalte van de munt is het chinese teken voor de rat getoond.

Zoals gebruikelijk bij deze zilveren beleggingsmunten staat op de achterzijde Queen Elizabeth II afgebeeld. Deze munten hebben een nominale waarde van 2 Pond en dat is ook op deze zijde van de munt afbeeld. De zilveren Lunar UK wordt geleverd in tubes per 20 stuks. Indien u losse munten aankoopt dan zullen deze per stuk worden verpakt in een beschermende capsule.

De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. Wij leveren de munten van jaargang 2020. Dit zijn nieuw geslagen munten. Zilver is een zeer kwetsbaar materiaal, zeker indien het puur zilver betreft. De munten kunnen daardoor kleine krasjes e.d. bevatten. Dit heeft geen invloed op de waarde van de zilveren munt.

Tip: u kunt ook een voorraadalert instellen zodat u automatisch bericht ontvangt zodra deze munt op voorraad is!

Lees minder

Specificaties

1 Troy ounce zilveren munt Lunar UK 2020
Producent Royal Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Nieuw
Gewicht 1 troy ounce
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Engeland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review