Taal
1 Troy ounce zilveren munt baar Rectangular Dragon 2018

1 Troy ounce zilveren munt baar Rectangular Dragon 2018

1 Troy ounce zilveren munt baar Rectangular Dragon 2018 - geslagen in 99,99% puur zilver door de Perth Mint uit Australië. Op de voorzijde de afbeelding van een draak, nominale waarde van $1 (Australische dollar).

€ 37,40
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 37,40
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

De zilveren munt baar Rectangular Dragon 2018 is geslagen in 99,99% puur zilver door de Perth Mint uit Australië. Deze muntbaren hebben een nominale waarde van 1 Australische Dollar en kunnen daarom onder de margeregeling worden verhandeld. Dit houdt in dat er enkel BTW over onze winstmarge wordt geheven. Dit maakt deze zilveren muntbaar goedkoper dan een reguliere zilver baar van bijvoorbeeld Umicore die als grondstof wordt gezien en dus belast is met 21% BTW.

Op de voorzijde van deze muntbaar is een draak afgebeeld, met een prachtig design. Op de achterzijde in Queen Elizabeth II afgebeeld, samen met de nominale waarde van deze muntbaar.

Deze munbaren worden individueel verpakt in een plastic gripzakje of per 20 stuks in een tube. De zilveren muntbaren hebben een gelimiteerde oplage van 500.000 stuks. Deze muntbaren zijn ook in 1 troy ounce goud uitgegeven.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.