1 troy ounce platina munt Big Five Olifant 2022

1 troy ounce platina munt Big Five Olifant 2022

1 troy ounce platina munt Big Five Olifant 2022
€ 1.143,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 1.143,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Gegarandeerde terugkoopgarantie

De 1 troy ounce platina munt Big Five Olifant 2022 is onderdeel van de populaire en prachtige Big Five serie van de South African Mint. Deze serie met vijf Afrikaanse dieren in de hoofdrol is erg geliefd bij verzamelaars door het bijzondere en gedetailleerde design van de munten. Bij aankoop van een enkele munt wordt de 1 troy ounce gouden munt geleverd in een beschermende capsule, per tien stuks worden deze munten geleverd in een tube.

De olifant is één van de vijf dieren uit de Afrikaanse Big Five en wordt gezien als een symbool voor wijsheid en intelligentie. De andere dieren uit deze serie zijn de leeuw, de buffel, het luipaard en de neushoorn. 

Uitgelicht

  • 1 troy ounce puur platina (99,95%)
  • Diameter: 32,69 mm
  • Onderdeel van de populaire Big Five serie
  • Uitgegeven door South African Mint

Design
Het gehele design van de 1 troy ounce platina munt staat in het teken van de olifant. Op de voorzijde van de munt is een prachtige afbeelding van een Afrikaanse olifant te vinden. De frontale weergave van de olifant is erg gedetailleerd weergegeven en geven deze munt een bijzondere uitstaling. Het wapen van Zuid-Afrika staat ook op de voorkant, samen met de inscripties: "SOUTH-AFRICA" en "BIG FIVE 2022".

Een afbeelding van een olifant komt ook op een unieke manier terug op de achterzijde van deze platina munt. Het ontwerp toont twee halve hoofden in plaats van één geheel olifanten hoofd. Wanneer er meerdere munten naast elkaar worden gelegd, komt er een compleet olifantenhoofd tevoorschijn. In het midden van de munt worden de nominale waarde, het gewicht en het platina gehalte weergegeven.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.