1 Troy ounce platina baar Valcambi btw vrij - opslag in Zurich

1 Troy ounce platina baar Valcambi btw vrij - opslag in Zurich

1 Troy ounce platina baar Valcambi, te koop in combinatie met opslag in Zwitserland. Op deze manier investeert u btw-vrij in platina tegen de beste prijs mogelijk.
€ 987,00
1 Troy ounce platina baar Valcambi btw vrij  - opslag in Zurich

1 Troy ounce platina baar Valcambi btw vrij - opslag in Zurich

per stuk
4 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken levertijd
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Gegarandeerde terugkoopgarantie

1 Troy ounce platina baar Valcambi btw vrij

Alleen te koop in combinatie met opslag


Deze platina baar is beschikbaar in combinatie met opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland (EBN) in het douane entrepot in Zurich, Zwitserland. U kunt op deze locatie platina kopen en verzekerd en beveiligd op uw naam laten opslaan. Het grote voordeel hiervan is dat u op deze manier over uw aankoop geen btw betaalt en dus aanzienlijk goedkoper uit bent dan wanneer u in Nederland een platina baar zou laten uitleveren. Daarnaast profiteert u van onze terugkoopgarantie zodat u altijd uw platina weer eenvoudig terug kunt verkopen tegen gunstige voorwaarden. Onze terugkoopgarantie houdt namelijk in dat we uw platina baren terugkopen tegen 98% van de dan geldende platinakoers.

Onze platina baren zijn afkomstig van Valcambi. Dit is een producent uit Zwitserland die beschikt over de "Good Delivery Status" van de LBMA. Zodoende zijn deze platina baren eenvoudig verhandelbaar en bent u verzekerd van het gewicht en gehalte van de baren. Alle 1 troy ounce platina baren bevatten 31,103 gram en zijn geslagen in 99,95% puur platina.

Voor de opslag in het douane entrepot worden opslagkosten gerekend. Deze kosten worden per kwartaal in rekening gebracht en worden gebaseerd op de vervangingswaarde van het platina. Uw edelmetaal is altijd tegen vervangingswaarde volledig verzekerd. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina Opslag.

The Silver Mountain is voor het aanbieden van haar producten vergunningplichtig ingevolge de Wet op het financieel toezicht en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,101 gram) puur platina (99,95%)
  • Btw-vrij platina
  • Opslag in Zwitserland

Specificaties

Gehalte
99,95%
Conditie
Nieuw
Gewicht
1 troy ounce
Land van uitgifte
Zwitserland

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.