Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
1 Troy ounce gouden munt Lunar 2022

1 Troy ounce gouden munt Lunar 2022

De 1 troy ounce gouden Lunar 2022 munt staat in het teken van de Tijger. Dit betreft de derde uitgave van de Lunar III Serie van de Perth Mint. Deze gouden munt is geslagen in 1 troy ounce 99,99% puur goud, het betreft hier de Lunar munt van 2022, het jaar van de Tijger.
€ 2.407,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 2.407,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Lunar 2022 1 troy ounce gouden munt jaar van de tijger

De 1 troy ounce gouden Lunar 2022 munt staat in het teken van de tijger. Dit betreft de derde uitgave van de Lunar III Serie van de Perth Mint. Deze gouden munt is geslagen in 1 troy ounce 99,99% puur goud, het betreft hier de Lunar munt van 2022, het jaar van de Tijger.

De Lunar serie van de Perth Mint bestaat uit twaalf jaargangen waarbij ieder jaar een ander dier centraal staat, conform de Chinese dierenriem. Het jaartal 2022 staat in het teken van de Tijger.

Deze gouden munten worden individueel verpakt in een beschermende capsule. De munten zijn uitgegeven door de Perth Mint uit Australië. Naast het formaat van 1 troy ounce goud is deze Lunar munt ook te koop in 10, 2, 1/2, 1/4 en 1/10 troy ounce. Naast de gouden Lunar munten zijn deze munten ook in het zilver te koop.

Uitgelicht

  • Geslagen door de Perh Mint
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur goud (99,99%)
  • Geliefd bij zowel beleggers als verzamelaars

Design Lunar 2021 munt jaar van de Tijger

Op de voorzijde van de munt staat een gestileerde afbeelding van een tijger op een rots. Ook opgenomen in het ontwerp is het Chinese teken voor "tijger", de inscriptie "Tiger 2022" en het "P" muntteken van The Perth Mint.

Op de achterkant staat een ontwerp van Jody Clark-beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, het gewicht en de fijnheid, en de geldwaarde/nominale waarde.

 

Bent u op zoek naar andere gouden munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u. Of bekijk alle Lunar 2022 munten.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,103 gram) puur goud (99,99%)
  • Geliefd bij beleggers en verzamelaars
  • Geslagen door de Perth Mint

Ontwerp Lunar 2022 munt jaar van de tijger

Ontwerp Lunar 2022 munt jaar van de tijger

De voorzijde van de munt toont een gestileerde afbeelding van een tijger. De tijger staat symbool voor kracht, moed en leiderschap. De munt heeft een nominale waarde van 100 Australische dollar.

Ontwerp Lunar 2022 munt jaar van de tijger

De achterzijde van de munt toont het ontwerp van de Lunar III serie, namelijk een gestileerde lotusbloem. De lotusbloem staat symbool voor geluk, welvaart en wedergeboorte. De munt heeft een diameter van 32,69 millimeter en een dikte van 3,57 millimeter.

Gouden Lunar munt

Gouden Lunar munt

De 1 troy ounce gouden Lunar 2021 munt is een waardevolle toevoeging aan elke verzameling. Het is een prachtige munt met een prachtig ontwerp, en het is gemaakt van hoogwaardig goud. De munt is ook beperkt tot een oplage van slechts 250.000 stuks, wat haar nog zeldzamer en waardevoller maakt.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
2022
Land van uitgifte
Australië
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.