1 Troy ounce gouden munt Lunar 2019

1 Troy ounce gouden munt Lunar 2019

Deze munt bevat 1 troy ounce (31,103 gram) puur goud (99,99%) en is uitgegeven door de Perth Mint, Australie. Het betreft de gouden Lunar munt van 2019, het jaar van het varken. Geleverd in een beschermende capsule.

 

€ 2.390,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 2.390,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

1 troy ounce gouden Lunar munt 2019 - het jaar van het varken

De gouden 1 troy ounce Lunar munt van 2019 staat in het teken van het jaar van het varken. Dit is de officiele Lunar munt van de Perth Mint uit Australie van het jaartal 2019. De munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur goud (99,99%). De Lunar serie wordt uitgegeven in verschillende gewichten waarbij de 1 troy ounce de meest gangbare gouden variant van de Lunar munten is.

Design gouden Lunar munt 2019

Op de voorzijde van de gouden Lunar munt van 2019 staat een varken afgebeeld met de snoet omhoog. Verder is de munt versiert met enkele details op de achtergrond, waaronder een tak met bloesem en het Chinese teken voor het jaar van het varken. Onderaan is de tekst toegevoegd "Year of the Pig".

Op de achterzijde van de munt staat koningin Elizabeth II afgebeeld. Rondom haar beeltenis zijn de volgende teksten opgenomen: Elizabeth II, Australia, 1 oz 9999 gold, 2019, 100 Dollars. De nominale waarde van 100 dollars betreft overigens Australische Dollars aangezien deze munten zijn uitgegeven in Australie en daar dus de status van wettig betaalmiddel hebben.

Verpakking van de Lunar munten

De Perth Mint levert de Lunar munten standaard in gesealde rolletjes per 10 stuks. Alle munten zijn zelf ook weer verpakt in een beschermende capsule. Als u deze gouden Lunar munten koopt dan ontvangt u de munten in dit soort verpakkingen en alle munten zijn in nieuwe conditie. Doordat de munten in een capsule zijn verpakt worden deze beschermd voor invloeden van buitenaf. Goud is zelf een erg kwetsbaar metaal, zeker in een dergelijk hoog gehalte als bij deze munten, om die reden is het van belang om de munten in de capsules te bewaren en er bij voorkeur dus niet uit te halen.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.