Altijd 100% verzekerd transport

X
1 Troy ounce gouden munt Kangaroo 2020

1 Troy ounce gouden munt Kangaroo 2020

1 troy ounce gouden Kangaroo munt 2020, geslagen in 31,103 gram puur goud door de Perth Mint, Australie. Deze munten worden geleverd in een beschermende capsule.

€ 2.336,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 2.336,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Bekijk de gouden kangaroo munt van dit jaar.

De gouden Kangaroo munt van 2020 is geslagen in 1 troy ounce puur goud (99,99%). Dit betreft nieuw geslagen munten van de Perth Mint uit Australie. Deze munten bevatten 31,103 gram puur goud en zijn te koop tegen een lage premie ten opzichte van de goudprijs.

Op de voorzijde van de munt is een kangaroe met haar jong weergegeven. Het design van deze munten verandert ieder jaar waardoor de gouden Kangaroo munten populair zijn onder zowel verzamelaars als beleggers in gouden munten.

Op de achterzijde van de munt staat het nieuwe portret van Queen Elizabeth II weergegeven. De nominale waarde van de munt is $100 (Australische dollars) en deze waarde staat tevens op de achterzijde van de gouden munt weergegeven.

Al deze munten zijn nieuw geslagen door de Perth Mint en in perfecte conditie. De munten worden geleverd in een luchtdichte capsule zodat de gouden munten in optimale conditie blijven. Beleggingsgoud is vrijgesteld van btw en zodoende zijn ook deze munt belast met 0% btw, wat het een goede keus maakt bij het kopen van goud.

De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. Wij leveren de munten van jaargang 2020. Dit zijn nieuw geslagen munten. Goud is een zeer kwetsbaar materiaal, zeker indien het puur goud betreft. De munten kunnen daardoor kleine krasjes e.d. bevatten. Dit heeft geen invloed op de waarde van de gouden munt.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.