Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
1 troy ounce gouden munt Grizzly Bear 2016

1 troy ounce gouden munt Grizzly Bear 2016

Deze gouden Grizzly Bear munt bevat 31,103 gram fijngoud en wordt uitgegeven door de Royal Canadian Mint uit Canada. De munt beschikt over de status van wettig betaalmiddel (CAN $200) en wordt onder het 0% btw-tarief aangeboden als beleggingsgoud. Het betreft nieuw geslagen munten, in oorspronkelijke capsule en in perfecte conditie.

€ 2.484,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 2.484,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Tijdelijk leverbaar! 2016 Gouden Roaring Grizzly Bear munt (99,999% goud)

Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) en bevatten puur goud, maar liefst 99,999%. De Roaring Grizzly Bear munt is wereldwijd goed verhandelbaar. Wij leveren nieuw geslagen gouden munten en deze munten worden geleverd in de oorspronkelijke luchtdichte capsules zoals aangeleverd door de Royal Canadian Mint.

Op de voorzijde is een brullende Grizzly Bear te zien. Jarenlang is de Grizzly Bear het symbool geweest van kracht en overheersing. Het design van de gouden Grizzly Bear munt, bedacht door Pierre Leduc, is enorm gedetailleerd. Het is daarmee een prachtige gouden munt die voor zowel investeerders als beleggers interessant is.

Fysiek goud kopen

De gouden Roaring Grizzly Bear munt is een puur gouden beleggingsmunt. De munt wordt verhandeld onder het 0% btw-tarief aangezien het hier beleggingsgoud betreft. Net als bij goudbaren en andere gouden munten kunt u hierdoor voordelig in fysiek goud investeren. Wij kopen uw gouden Grizzly Bear munten ook gegarandeerd weer terug tegen 100% van de huidige goudprijs.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.