Nieuw

1 troy ounce gouden munt goden van Olympus Hera 2022

Goden van Olumpus Hera 1 troy ounce gouden munt 2022 1 troy ounce gouden munt goden van Olympus Hera 2022 Certificaat 1 troy ounce gouden munt Hera 2022 Certificaat 1 troy ounce gouden munt Hera goden van Olympus 2022
Goden van Olumpus Hera 1 troy ounce gouden munt 2022
  • Prijs: € 2.400,00 per stuk
Maximaal 1 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De zilveren Hera munt is de vierde uitgave van de serie Goden van Olympus en de eerste van de godinnen uit de Griekse mythologie.

Lees verder

1 troy ounce gouden munt goden van Olympus Hera 2022

Deze zilveren munt is de vierde uitgave van de serie Goden van Olympus en de eerste van de godinnen uit de Griekse mythologie.

Hera is een van de twaalf Olympiërs in de Griekse mythologie. Samen met Zeus is zij de machtigste godin van Olympus. Hera is de zus en echtgenote van Zeus, haar ouders zijn Kronos en Rhea, twee Titanen. Haar broers en zussen zijn Hestia, Zeus, Poseidon, Demeter en Hades. Hera is de godin van het huwelijk, de haard en het gezin en de beschermvrouwe van echtgenotes en kinderen.

Koningin Elizabeth II siert de voorzijde van alle 2022 Tuvalu Goden van Olympus zilveren munten. Dit ontwerp is de populaire uit 1998 daterende afbeelding van Koningin Elizabeth II van Ian Rank-Broadley. Dit ontwerp, de vierde generatie van het portret van Hare Majesteit voor Britse munten, bleek zo populair dat het in 2022 nog steeds wordt gebruikt door diverse Gemenebestlanden.

Hera is afgebeeld op de achterzijde van de munt. Zij zit op een troon in de tempel van Hera. Aan haar rechterzijde zit een leeuw en links van haar staat een pauw. In haar linkerhand houdt ze een lotusstaf vast terwijl ze zit.

Lees minder

Specificaties

Goden van Olumpus Hera 1 troy ounce gouden munt 2022
Producent Perth Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review