Taal
1 troy ounce gouden Lunar munt 2018

1 troy ounce gouden Lunar munt 2018

Gouden Lunar munt van 2018, het jaar van de hond. Deze munt bevat 1 troy ounce puur goud en dit is de nieuwste uitgave van de Perth Mint in de Lunar Series.
€ 1.909,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 1.909,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

1 troy ounce gouden Lunar munt van 2018, het jaar van de hond

Deze gouden munt bevat 1 troy ounce (31,103 gram) puur goud (99,99%). Deze munten zijn geslagen door de Perth Mint uit Australie en worden uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 30.000 stuks wereldwijd. Op de voorzijde van deze munt is een afbeelding van een hond weergegeven en op de achterzijde staat Queen Elizabeth II afgebeeld. Deze gouden munten beschikken over de status van wettig betaalmiddel in Australie en worden daarnaast als beleggingsgoud verhandeld, vrij van btw.

De gouden Lunar munten zijn geliefd bij verzamelaars van gouden munten aangezien ieder jaar het design verandert. Elk jaar staat er een ander dier afgebeeld op de Lunar munten, waarbij de Chinese jaartelling wordt aangehouden met 12 verschillende varianten. De 1e serie van de Lunar munten werd een groot succes en ook de 2e serie die nu gaande is, is zowel in Amerika als in Europa erg populair.

Wij leveren deze gouden Lunar munten in de oorspronkelijke verpakking van de Perth Mint. De munten zijn per stuk verpakt in een capsule en per 20 stuks zijn deze capsuels in een rol met hard plastic verpakt. De munten zijn in BU conditie (Brilliantly Uncirculated).

 

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.