1 Troy ounce goudbaar Heraeus Lunar jaar van de os 2021

1 Troy ounce goudbaar Heraeus Lunar jaar van de os 2021 Goudbaar 1 troy ounce Lunar jaar van de os 2021
1 Troy ounce goudbaar Heraeus Lunar jaar van de os 2021
  • Prijs: € 1.879,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Argor Heraeus Lunar goudbaar heeft een gewicht van 1 troy ounce en bestaat uit puur goud. Er is echter een oplage van slechts 3.888 stuks wereldwijd beschikbaar. De afmetingen van de Heraeus Lunar goudbaar zijn 50 mm x 28 mm x 1,5 mm. Lees verder

1 Troy ounce goudbaar Heraeus Lunar jaar van de os 2021

De Chinese dierenriem kalender is er een die velen wel kennen. Het jaar 2021 is het jaar van de os. Naar aanleiding van de Chinese dierenriem kalender, heeft Argor Heraeus goudbaren van puur goud geproduceerd. Deze troy ounce goudbaren staan in het teken van de os. De goudbaren zijn van uitstekende kwaliteit en beschikken over een LBMA Good Delivery Refiner status. Dit houdt in dat de goudbaar voldoet aan de eisen van de London Bullion Market Association (LBMA). Zo’n status houdt ook in dat de goudbaar wereldwijd goed verhandelbaar is. De Argor Heraeus Lunar goudbaar heeft een gewicht van 1 troy ounce en bestaat uit puur goud. Er is echter een oplage van slechts 3.888 stuks wereldwijd beschikbaar. De afmetingen van de Heraeus Lunar goudbaar zijn 50 mm x 28 mm x 1,5 mm.

Uitgelicht

  • Oplage van 3.888 stuks wereldwijd
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur goud (99,99%)
  • Geproduceerd door Argor Heraeus

Design 1 oz Argor Heraeus Lunar goudbaar

Het design van de Argor Heraeus Lunar goudbaar staat geheel in het teken van het jaar van de os uit de Chinese dierenriem kalender. Op de voorzijde van de goudbaar is daarom een prachtige afbeelding van een os te zien. Hier is ook het Chinese teken voor de jaar van de os te zien. Op de achterzijde van de Argor Heraeus Lunar goudbaar is het logo van de producent, land van uitgifte, gewicht en gehalte af te lezen.

Lees minder

Specificaties

1 Troy ounce goudbaar Heraeus Lunar jaar van de os 2021
Producent Heraeus
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Beleggen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Zwitserland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review