Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
1 troy ounce goud Lunar munt 2009

1 troy ounce goud Lunar munt 2009

De gouden Lunar munt is geslagen in 99,99% puur goud en weegt 1 troy ounce (31,103 gram). Jaargang 2009, in UNC conditie en in oorspronkelijke verpakking. Deze munten worden geslagen door de Perth Mint uit Australië. Wegens het jaarlijks veranderende design zijn deze gouden munten populair onder zowel beleggers in fysiek goud als verzamelaars van munten.
€ 2.572,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 2.572,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

2009 - Year of the Ox - 1 troy ounce puur goud

De gouden Lunar munt is geslagen in 99,99% puur goud en weegt 1 troy ounce (31,103 gram). De Australische Lunar serie, die in zowel goud als zilver wordt uitgegeven, is uitgegroeid tot een van de meest populaire munten. Deze munten zijn vooral populair onder verzamelaars, wegens het jaarlijks veranderende design van de munten.

De Lunar munten worden net als de gouden Kangaroo uitgegeven door de Perth Mint uit Australië. De Lunar series zijn gebaseerd op de Chinese jaartelling, waarbij elk jaar in het teken van een bepaald dier staat.

Het desbetreffende dier wordt gebruikt voor het design van de munt van dat jaar. Deze Chinese jaartelling telt 12 jaren. De eerste Lunar munt is geslagen in 1996 en de 1e serie loopt tot 2008. In 2008 is de eerste munt uit 2e serie gelanceerd, met nieuwe designs. Op de voorzijde van de Lunar munten is een afbeelding weergegeven van het jaar van het desbetreffende jaar, op de achterzijde net als bij de Gold Nuttet munten een beeltenis van Queen Elizabeth II.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.