Taal
1 kilogram zilver: Sterling zilver munten, penningen en baren

1 kilogram zilver: Sterling zilver munten, penningen en baren

Mix met zilveren munten, penningen en baartjes geslagen in 92.5% zilver. U ontvangt een zak met diverse objecten, allemaal geslagen in sterling zilver. Totaalgewicht tenminste 1081 gram wat overeenkomt met 1 kilogram puur zilver.

€ 889,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 889,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

Naast het Nederlands muntgeld nu ook leverbaar bij The Silver Mountain: Een zak van 1 kilogram fijn zilver in de vorm van diverse munten, penningen e.d. geslagen in sterling zilver. Met enige regelmaat kopen wij incomplete verzamelsets in of bijvoorbeeld oude munten. Deze objecten zijn allemaal in sterling zilver (.925) geslagen en wij verpakken dit vervolgens per zak van 1 kilogram puur zilver.

De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. Wij leveren Sterling zilveren munten en/of baren van diverse producenten. U ontvangt een mix van zilveren penningen, munten en/of baren geslagen in 92,5% zilver. Het betreft veelal penningen van de Franklin Mint of Nederlandse penningen. De munten of penningen kunnen verguld zijn met 24 karaat goud. Het vergulden van zilveren munten met goud beïnvloedt niet de zuiverheid en waarde van het zilver. Het blijft nog steeds 92,5% zuiver zilver, terwijl het vergulde laagje goud bovenop het zilver wordt aangebracht.

Meer informatie over het investeren in zilver?
Bezoek onze pagina op de klantenservice met een uitleg over de productkeuze.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.