Taal
1 Kilo zilveren Koala munt 2018

1 Kilo zilveren Koala munt 2018

Zilveren Koala kilo munt van 2018; één kilogram puur zilver. Deze munt is geslagen door de Perth Mint in Australie.

€ 1.038,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 1.038,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

1 Kilo zilveren Koala munt 2018

De 1 kilogram zilver Koala munt van 2018 is geslagen door de Perth Mint, Australie. Iedere munt bevat 1 kilogram puur zilver (99.99%) en de munten zijn per stuk verpakt in een beschermende capsule. Bij de Koala serie van de Perth Mint wordt ieder jaar een ander design gebruikt van één of meerdere koala's. In het ontwerp van de 2018 zilver Koala munt is één koala afgebeeld die op een tak zit met enkele bloemen op de achtergrond. Tevens staan de teksten "AUSTRALIAN KOALA", "2018 1 KILO 9999 SILVER" vermeld.

Op de achterzijde van deze zilveren kilo koala munt is koningin Elizabeth II afgebeeld. Hier staan de teksten "ELIZABETH II", "AUSTRALIA" en "30 DOLLARS". De munt is uitgegeven in Australie en de genoemde nominale waarde is in Australische Dollars. Doordat dit soort munten een status van wettig betaalmiddel hebben, kunnen de munten worden verhandeld onder de margeregeling. Dit maakt de zilver kilo munten interessant voor beleggers die fysiek zilver kopen, aangezien bij de margeregeling alleen btw wordt gerekend over de winstmarge van de handelaar en niet over de totale waarde van het zilver.

De munten zijn per stuk verpakt in een capsule en worden per 10 stuks geleverd in de oorspronkelijke dozen van de Perth Mint, Australie. Met een diameter van meer dan 100 mm en een dikte van 14,6mm is dit een zeer grote munt en letterlijk een hand vol zilver! Een prachtige munt om te verzamelen en daarnaast ook populair door het jaarlijks veranderende design.

Voor de zilveren Koala munt geven we een terugkoopgarantie, net zoals dat van toepassing is op de andere gangbare zilveren beleggingsmunten. We kopen de munten terug tegen een vaste biedprijs van 7% boven de dan geldende zilverprijs. U kunt onze biedprijzen terugvinden op onze andere website: www.inkoopedelmetaal.nl

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.