1 Kilo zilver munt Kookaburra 1999

1 Kilo zilver munt Kookaburra 1999 1 Kilo zilver munt Kookaburra 199 Queen Elizabeth II
1 Kilo zilver munt Kookaburra 1999
  • Prijs: € 816,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De kilo Kookaburra munt is wellicht de populairste zilveren kilo munt van de Perth Mint onder de kilo serie. Deze munten zijn geslagen in 1 kilo puur zilver en worden verpakt in hard acryl houders, waardoor de munten in goede conditie blijven. Het design verandert jaarlijks waardoor er naast zilverwaarde ook verzamelwaarde meespeelt. Lees verder

Kookaburra zilveren kilo munt

De Kookaburra munten hebben een gewicht van 1 kilogram en hebben een zilvergehalte van 99,9%. Deze zilveren kilo munt is geintroduceerd in 1990 en is ondertussen uitgegroeid tot één van de populairste munten van de Perth Mint. Het design van deze zilveren munten jaarlijks veranderd, waardoor deze munten als een verzamelobject worden beschouwd.

De Kookaburra munt is wellicht de populairse zilveren kilo munt van de Perth Mint. Alle munten zijn legal tender en hebben dus een bepaalde face value. Deze munten worden doorgaans echter verhandeld voor de zilverwaarde. Oudere zilveren kilo Kookaburra munten zijn moeilijk te vinden en daardoor vaak duurder.

Lees minder

Specificaties

1 Kilo zilver munt Kookaburra 1999
Producent Perth Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Zo goed als nieuw
Jaar van uitgifte 1999
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review