Taal
1 kilo zilver Lunar munt 2015 - jaar van de geit

1 kilo zilver Lunar munt 2015 - jaar van de geit

2015 zilveren kilo Lunar munt, het jaar van de geit. Deze munt is geslagen in 1 kilogram 99,9% puur zilver. Wij leveren nieuwe zilveren kilo munten van de Perth Mint uit Australie in luchtdichte muntcapsules.

€ 1.052,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 1.052,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

1 kilogram zilver Lunar munt 2015 - het jaar van de geit

De zilveren Lunar munten worden uitgegeven door de Perth Mint uit Australie. Deze muntenserie staat in het teken van de twaalfjarige cyclus van de Chinese jaartelling waarbij ieder jaar in het teken staat van een bepaald dier. Het jaar 2015 is het jaar van de geit. Vandaar dat op de voorzijde van deze zilveren Lunar munt een afbeelding van meerdere geiten is afgebeeld. Op de achterzijde is Queen Elizabeth II afgebeeld, tevens staat hier aangegeven dat de nominale waarde van de munt $30 is (Australische Dollars)

De zilveren Lunar kilo munt 2015 is geslagen in 1 kilogram 99,9% puur zilver. Dit is een grote zilveren beleggingsmunt die vooral in Europa veel wordt gekocht door investeerders in fysiek zilver. Zilveren Lunar munten zijn populair onder verzamelaars gezien het jaarlijks veranderende design en onder investeerders in zilver gezien de gunstige prijsstelling.

Deze munten beschikken over de status van wettig betaalmiddel en kunnen onder de margeregeling worden verhandeld. Dit betekent dat u per saldo alleen BTW betaalt over de winstmarge van ons, als handelaar, en niet over de totale aankoopwaarde. Hierdoor zijn deze zilveren Lunar kilo munten aanzienlijk goedkoper dan zilveren baren, die wel volledig met 21% BTW worden belast. Daarbij is het verschil tussen de aan- en verkoopprijs ook een stuk kleiner.

Wij leveren de kilo Lunar munt in de oorspronkelijke verpakking van de Perth Mint. Dit zijn luchtdichte capsules waarin de munten afzonderlijk zijn verpakt. Op deze manier blijven de munten in goede conditie en zijn de munten beschermt van invloeden van buitenaf (zoals aanslag, krassen, e.d.). Per 10 kilo munten zijn de munten verpakt in een kartonnen verpakking.

De zilver Lunar munten zijn ook geslagen in andere formaten, vanaf 1/2 troy ounce (ongeveer 15 gram) tot 10 kilogram. Wij leveren de Lunar munten ook in 1 troy ounce. De gouden Lunar munten zijn geslagen in formaten vanafg 1/10 troy ounce tot en met 1 kilogram. Het meest gangbare formaat is het 1 troy ounce formaat (31,103 gram) en deze munt is ook leverbaar bij The Silver Mountain. Andere formaten zijn op aanvraag leverbaar.

 

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.