1 kilo zilver Lunar munt 2015 - jaar van de geit

1 kilo zilver Lunar munt 2015 - jaar van de geit

De 1 kilo zilveren Lunar munt uit 2015 is geslagen door The Perth Mint uit Australië. De munt is geslagen in 99,9% puur zilver en heeft een uniek formaat met een diameter van 100,6 millimeter.

€ 1.103,00
1 kilo zilver Lunar munt 2015 - jaar van de geit

1 kilo zilver Lunar munt 2015 - jaar van de geit

per stuk
8 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Voorzijde 1 kilo zilver Lunar munt 2015 - jaar van de geit

1 kilogram zilver Lunar munt 2015 - het jaar van de geit

 

De zilveren Lunar munten worden uitgegeven door de Perth Mint uit Australie. Deze muntenserie staat in het teken van de twaalfjarige cyclus van de Chinese jaartelling waarbij ieder jaar in het teken staat van een bepaald dier. Het jaar 2015 is het jaar van de geit. Vandaar dat op de voorzijde van deze zilveren Lunar munt een afbeelding van meerdere geiten is afgebeeld. Op de achterzijde is Queen Elizabeth II afgebeeld, tevens staat hier aangegeven dat de nominale waarde van de munt $30 is (Australische Dollars)

De zilveren Lunar kilo munt 2015 is geslagen in 1 kilogram 99,9% puur zilver. Dit is een grote zilveren beleggingsmunt die vooral in Europa veel wordt gekocht door investeerders in fysiek zilver. Zilveren Lunar munten zijn populair onder verzamelaars gezien het jaarlijks veranderende design en onder investeerders in zilver gezien de gunstige prijsstelling.

Deze munten beschikken over de status van wettig betaalmiddel en kunnen onder de margeregeling worden verhandeld. Dit betekent dat u per saldo alleen BTW betaalt over de winstmarge van ons, als handelaar, en niet over de totale aankoopwaarde. Hierdoor zijn deze zilveren Lunar kilo munten aanzienlijk goedkoper dan zilveren baren, die wel volledig met 21% BTW worden belast. Daarbij is het verschil tussen de aan- en verkoopprijs ook een stuk kleiner.

Wij leveren de kilo Lunar munt in de oorspronkelijke verpakking van de Perth Mint. Dit zijn luchtdichte capsules waarin de munten afzonderlijk zijn verpakt. 

Ontwerp van de zilveren kilo Year of the Goat munt 2015

Ontwerp van de zilveren kilo Year of the Goat munt 2015

Voorzijde

Op de voorzijde staan drie geiten. Tevens staat op de voorzijde het Chinese teken voor de geit, het muntteken van The Perth Mint en de naam van de munt: Year of the Goat.

Ontwerp van de zilveren kilo Year of the Goat munt 2015

Achterzijde

De achterzijde toont de beeltenis van koningin Elizabeth II samen met de inscripties zoals het land en jaar van uitgifte, de nominale waarde, het gewicht en de zuiverheid.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Zo goed als nieuw
Gewicht
1 kilo
Jaar van uitgifte
2015
Land van uitgifte
Australië
Producent

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.