1 kilo Lunar zilver munt 2012 Year of the Dragon

1 kilo Lunar zilver munt 2012 Year of the Dragon

Deze zilveren Lunar munten zijn afkomstig uit Australië. De munten worden geslagen in 1 kilo puur zilver, dit zijn grote massief zilveren munten. Het design van deze muntserie verandert ieder jaar, waardoor er naast de zilverwaarde ook verzamelwaarde meespeelt. De munten zijn een prima alternatief voor duurdere kilo baren zilver.
€ 1.103,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 1.103,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Lunar 2012 zilveren kilo munt

Het jaar 2012 is volgens de Chinese jaartelling het jaar van de draak. Vandaar dat er op de voorzijde van de munt een afbeelding is weergegeven van een draak. Deze munten wegen 1 kilo en bevatten 99,9% puur zilver. Deze zilveren kilo munten zijn BTW-technisch gezien voordeliger dan zilver baren. Daarom zijn de Lunar munten zeer geliefd onder beleggers die in fysiek zilver willen investeren.

Lunar munten

De Lunar series zijn gebaseerd op de Chinese jaartelling, waarbij elk jaar in het teken van een bepaald dier staat. Het desbetreffende dier wordt gebruikt voor het design van de munt van dat jaar. Deze Chinese jaartelling telt 12 jaren.

Op de voorzijde van de Lunar munten is een afbeelding weergegeven van het jaar van het desbetreffende jaar, op de achterzijde een beeltenis van Queen Elizabeth II. Naast de UNC editie zijn de Lunar munten ook leverbaar in Proof editie, in gilded edition, gekleurd en zelfs met diamanten ingelegd.

Lunar kilo munten zijn een geschikt alternatief voor zilver kilo baren en door het jaarlijks veranderende design speelt er ook een vorm van verzamelwaarde mee.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.