Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
1 Kilo Koala zilver munt 2009

1 Kilo Koala zilver munt 2009

De Koala zilveren munten worden geslagen door de Perth Mint in Australië. Deze munten worden geslagen in 1 kilo puur zilver! Een prachtige munt voor uw verzameling of als investering in fysiek zilver.
€ 1.193,00
1 Kilo Koala zilver munt 2009

1 Kilo Koala zilver munt 2009

per stuk
17 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Koala zilveren kilo munten 2009 - uit voorraad leverbaar

De Koala munten zijn afkomstig van de Perth Mint uit Australië. De Koala munten zijn net als de andere zilveren munten van de Perth Mint beschikbaar in verschillende formaten. De munten zijn geslagen in .999 puur zilver. Het design van deze zilveren munt wordt ieder jaar aangepast, waardoor de munt niet allen populair is onder investeerders in fysiek zilver, maar ook onder munten verzamelaars.

Koala zilver munt

De munten hebben een diameter van 101mm en zijn 14,6mm dik (!). Vooral in Europa zijn deze munten zijn populair omdat deze munten in de meeste landen in Europa BTW technisch voordeliger aan te kopen zijn, waar zilveren baren met het hoge BTW tarief belast worden. Kilo Koala munten bieden dan ook een uitstekend alternatief voor zilveren kilo baren, omdat deze munten geliefd zijn onder zowel verzamelaars als beleggers.

De marktwaarde van de zilveren Koala kilo munt ligt hoger dan die van een kilo baar en daarnaast zijn deze munten goedkoper te kopen dan kilo baren zilver. U bespaart dus op de aankoopprijs en daarnaast is de marktwaarde hoger, dus krijgt u meer geld terug bij de verkoop van uw zilver.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.