Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
1 Gram gouden munt Panda 2019

1 Gram gouden munt Panda 2019

De 1 gram gouden Panda munt van 2019 is uitgegeven door de China Gold Coin Corp. Deze munten zijn gesealed en bevatten 1 gram puur goud per stuk.
€ 107,25
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 107,25
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

1 gram gouden Panda munt 2019

Deze gouden munt weegt 1 gram en is geslagen in 99,9% puur goud. Het is de kleinste munt uit de gouden Panda serie van het Chinese munthuis de China Gold Coin Corp. Naast de coupure van 1 gram wordt deze munt ook aangeboden in 3 gram, 5 gram, 15 gram en 30 gram. Daarmee is het Chinese munthuis het enige grote munthuis waarbij de munten worden geslagen in gewichten van grammen en niet troy ounces en fractionele troy ounces.

Alle 1 gram gouden Panda munten 2019 zijn nieuw ingekocht en worden ook in nieuwstaat verkocht. Dit betekent dat de munten onaangeraakt zijn en in perfecte mint conditie worden uitgeleverd. Bovendien zijn door het munthuis uit China alle Panda munten individueel in plastic gesealed zodat de munten worden beschermd van invloeden van buitenaf.

Op de gouden Panda munten is een afbeelding weergegeven van een reuzenpanda zoals die in China voorkomt. Ook staat hier de nominale waarde van de munt vermeld, dat is in dit geval 10 Yuan. Op de achterzijde vinden we een afbeelding van de 'Temple of Heaven' in Beijing, welke binnen China een van de bekendste tempels is. Het jaartal van uitgifte, 2019, staat ook op deze zijde van de munt weergegeven.

 

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.