1/2 Troy ounce zilveren munt Lunar 2015

1/2 Troy ounce zilveren munt Lunar 2015 1/2 troy ounce zilveren munt Lunar 2015 - geit
1/2 Troy ounce zilveren munt Lunar 2015
  • Prijs: € 29,40 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Lunar munt is geslagen in 1/2 troy ounce puur zilver (99,9%) en heeft een diameter van 36,6 mm. Ook heeft de munt een nominale waarde van 50 cent aangezien het als wettig betaalmiddel wordt beschouwd in Australië.

Lees verder

De Lunar serie is een zeer gewilde serie van de Perth Mint. De Year of the Goat uit 2015 is er een die zich hierbij aansluit. Dankzij het unieke en precieze ontwerp van de Lunar munt valt deze erg op. De Lunar munt is geslagen in 1/2 troy ounce puur zilver (99,9%) en heeft een diameter van 36,6 mm. Ook heeft de munt een nominale waarde van 50 cent aangezien het als wettig betaalmiddel wordt beschouwd in Australië. De Lunar munt staat in het teken van de geit aangezien 2015 het jaar van de geit is. Dit is bepaald aan de hand van de Chinese dierenriemkalender waarop de munten uit de Lunar serie zijn gebaseerd. De Chinese dierenriemkalender bestaat uit 12 dieren die ieder aan een jaar zijn gekoppeld. Ieder jaar heeft dus zijn eigen dier en dit wordt iedere 12 jaar weer herhaald. De Lunar munt is een prachtige zilveren munt van uitstekende kwaliteit. 

Uitgelicht

  • Gebaseerd op de Chinese dierenriem kalender
  • 1/2 troy ounce (15,55 gram) puur zilver (99,9%)
  • Geslagen door de Perth Mint

Design van de Lunar munt

De voorzijde van de Lunar munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is ontworpen door Ian Rank-Broadley. De achterzijde van de Lunar munt staat geheel in het teken van de geit. Drie geiten zijn afgebeeld waarvan een al knabbelend aan het gras te zien is. De geiten bevatten erg veel details en komen daarom op schitterende wijze naar voren. Ook is het Chinese karakter voor “geit” te zien. De Lunar munt is erg indrukwekkend dankzij het unieke design dat rijk in detail is. Ook is de Lunar munt van hoge kwaliteit en is het geslagen in puur zilver. 

Verpakking

De munt wordt individueel verpakt in een munthoesje. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1/2 Troy ounce zilveren munt Lunar 2015
Producent Perth Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Zo goed als nieuw
Gewicht 1/2 troy ounce
Doel aankoop Beleggen
Jaar van uitgifte 2015
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review