Altijd 100% verzekerd transport

X
1 Troy ounce zilveren munt Krugerrand

1 Troy ounce zilveren munt Krugerrand

De 1 Troy ounce zilveren Krugerrand is geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) en bestaat voor 99,99% uit puur zilver. De munt is geslagen door de South African Mint. Wij leveren diverse jaargangen, de getoonde afbeelding is ter indicatie.
€ 31,80
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 31,80 Vanaf € 31,50
Aantal Prijs per stuk
1-99 € 31,80
100-499 € 31,70
500-999 € 31,60
1000+ € 31,50
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

1 Troy ounce zilveren munt Krugerrand

Sinds 2017 slaat de South African Mint de 1 troy ounce zilveren Krugerrand munt. Deze munt is geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99.99%) en gunstig geprijsd.

Voorheen werden de Krugerrand munten alleen in het goud uitgegeven. De eerste gouden munt editie werd in 1967 geslagen de de South African Mint. Sindsdien is het wereldwijd een van de meest populaire en meest verhandelde muntsoort. In tegenstelling tot de gouden variant is de zilveren Krugerrand uitgegeven in het gehalte van 99,99% puur zilver. Hiermee is het gewicht en gehalte van deze krugerrand gelijk aan andere gangbare zilveren beleggingsmunten. Door de grote oplage waarin de South African Mint deze nieuwe munt heeft uitgegeven, is de premie vergelijkbaar met andere beleggingsmunten. Hierdoor is dit een interessante optie, als u wilt investeren in fysiek zilver.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Zilveren beleggingsmunt uit diverse jaargangen
  • Geslagen in 99,9% puur zilver
  • Uitgegeven door South African Mint

De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. Wij leveren munten van diverse jaargangen. Wij leveren ook de 1 troy ounce zilveren Krugerrand van dit jaar.

Ontwerp zilveren Krugerrand

Ontwerp zilveren Krugerrand

Op de voorzijde van de munt is de tekst Krugerrand aan de bovenkant weergegeven met een afbeelding van een springbok, het nationale symbool van Zuid-Afrika. Het jaartal waarin de munt geslagen is staat tevens vermeld en onderaan de munt is de tekst "Fynsilwer 1 oz fine silver" weergegeven. Door het gebruik van innovatie lasertechnologie zijn de matrijzen digitaal verbeterd. Hierdoor komen details en schaduweffecten naar boven die eerder niet goed zichtbaar waren op de Krugerrand munt.

Ontwerp zilveren Krugerrand

Op de achterzijde van de zilveren Krugerrand munt is hetzelfde design gebruikt als bij de gouden variant; een beeltenis van Paul Kruger met de tekst "Sud Afrika - South Africa". Paul Kruger was president van Zuid-Afrika van 1883 tot 1900 en de meest prominente ‘Boer’ tijdens de boerenoorlogen.

Aankoop en levering zilveren Krugerrand

Alle zilveren Krugerrand munten worden door The Silver Mountain geleverd in plastic munthoesjes. Per 25 stuks ontvangt u de zilveren Krugerrand standaard in tube's en per 500 stuks zijn de munten verpakt in een monsterbox. De munten zijn allemaal in nieuwstaat. Zilveren Krugerrand munten worden verhandeld onder de margeregeling. Dit maakt het mogelijk om zilver te kopen tegen een gunstige prijs en voorkomt dat er btw wordt geheven op uw zilver aankoop.

U profiteert bij ons van een eerlijke prijs: Wij hanteren de meest actuele zilverkoers, waardoor u nooit te veel betaalt. Daarnaast hanteren wij een unieke terugkoopgarantie. Tenslotte hoeft u zich geen zorgen te maken over de verzending,  dit gebeurt volledig verzekerd en wordt discreet verpakt.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Circulated
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
Diverse
Land van uitgifte
Zuid-Afrika
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.