Taal
1 troy ounce zilver Panda munt

1 troy ounce zilver Panda munt

Slechts enkele stuks beschikbaar! Deze munten wegen 1 troy ounce (31,103 gram) en zijn geslagen in 99,9% puur zilver. De Chinese Panda munten zijn populair onder verzamelaars van zilveren munten en ieder jaar wordt het design van de munt aangepast.

€ 30,40
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 30,40
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

Panda zilveren munt diverse jaargangen

Deze zilveren Panda munt weegt 1 troy ounce (31,103 gram) en is geslagen door het Chinese munthuis in puur zilver (99,9%). Op de voorzijde van de munt zijn twee pandaberen weergegeven. Het design van deze Panda munten wordt ieder jaar aangepast, waardoor de munt erg populair is bij verzamelaars. Op de achterzijde van de munt wordt ieder jaargang de Tempel van de Hemel uit Beijing getoond.

Geschiedenis Panda munten

Zilver Panda munten werden voor het eerst uitgegeven in 1982 door de Chinese overheid. Sindsdien is de zilveren munt in populariteit toegenomen waardoor ieder jaar meer munten werden geslagen. De Panda munt wordt doorgaans niet gekocht door klanten die zilver kopen als investering in fysiek zilver, doordat de premie relatief hoog ligt.

Lage oplage zilveren munt

Aangezien het munthuis een lagere oplage munten slaat dan andere munthuizen en de munten voornamelijk als verzamelaarsobject op de markt worden gebracht zijn deze munten duurder dan de meer gangbare zilveren munten.

Let op: Zeer beperkt beschikbaar! Diverse jaargangen, diverse designs

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.