Altijd 100% verzekerd transport

X
1 troy ounce zilver Panda munt

1 troy ounce zilver Panda munt

Slechts enkele stuks beschikbaar! Deze munten wegen 1 troy ounce (31,103 gram) en zijn geslagen in 99,9% puur zilver. De Chinese Panda munten zijn populair onder verzamelaars van zilveren munten en ieder jaar wordt het design van de munt aangepast. Let op! Het gaat hierbij om diverse jaargangen, de afbeelding dient ter indicatie.

€ 39,75
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 39,75
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Panda zilveren munt diverse jaargangen

Deze zilveren Panda munten wegen 1 troy ounce (31,103 gram) en is geslagen door het Chinese munthuis in 99,9% puur zilver. Het gaat hierbij om 1 troy ounce zilveren Panda munten van diverse jaargangen. De afbeelding dient ter indicatie, het is vooraf niet bekend welk jaartal u ontvangt. Het design van de Panda munten wordt ieder jaar aangepast, hierdoor zijn de munten erg populair bij verzamelaars. De voorzijde toont het ontwerp van één of meerdere pandaberen.

Geschiedenis Panda munten

Zilver Panda munten werden voor het eerst uitgegeven in 1982 door de Chinese overheid. Sindsdien is de zilveren munt in populariteit toegenomen waardoor ieder jaar meer munten werden geslagen. De Panda munt wordt doorgaans niet gekocht door klanten die zilver kopen als investering in fysiek zilver, doordat de premie relatief hoog ligt.

Lage oplage zilveren munt

Aangezien het munthuis een lagere oplage munten slaat dan andere munthuizen en de munten voornamelijk als verzamelaarsobject op de markt worden gebracht zijn deze munten duurder dan de meer gangbare zilveren munten.

Let op: Zeer beperkt beschikbaar! Diverse jaargangen, diverse designs

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.