Zilveren munten Glowing Galaxy 2019

Zilveren munten Glowing Galaxy 2019

Nieuwe serie Glowing Galaxy munten. Dit betreft een strikt gelimiteerde oplage van 500 stuks, waarbij van een achttal zilveren munten uit 2019 het design is verrijkt met een diep donkerblauwe achtergrond en een patroon van oplichtende sterren. Deze serie staat in het teken van het heelal en hierbij wordt gebruik gemaakt van een innoverende techniek waardoor de sterren in het donker oplichten.

De Glowing Galaxy munten worden geleverd in een beschermende capsule met op de achterzijde het serienummer van de munt vermeld en de specificaties. Aangezien er slechts 500 stuks per munt zijn geslagen wordt deze serie beperkt aangeboden. Bij The Silver Mountain zal eind juli een allocatie van deze munten arriveren en vanaf dat moment uit voorraad leverbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Na het succes van de Golden Ring munten is dit een nieuwe variant die op dezelfde manier wordt verpakt en onder beleggers en verzamelaars van zilveren munten tevens met enthousiasme wordt ontvangen.

De Glowing Galaxy munten zijn wereldwijd uitverkocht en helaas niet meer beschikbaar. Wilt u op de hoogte blijven van dit soort uitgaven, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Zodra er weer een nieuwe, vergelijkbare, set beschikbaar komt wordt dit via onze nieuwsbrief gecommuniceerd.