Zilveren munt vier de liefde - Golden Eagle Proof 2021

Zilveren munt vier de liefde - Golden Eagle 2021 Vier de liefde zilveren munt Golden Eagle Proof 2021
Zilveren munt vier de liefde - Golden Eagle 2021
  • Prijs: € 99,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Golden Eagle munt heeft een gewicht van 37,4 gram. 21,4 gram hiervan bestaat uit puur zilver (99,9%) en 16 gram uit koper. Dit verklaart het schitterende kleurverschil dat de munt heeft.

Lees verder

De Golden Eagle munt staat geheel in het teken van de liefde. De hartvormige munt heeft een liefdevolle en warme uitstraling. De Golden Eagle munt heeft een gewicht van 37,4 gram. 21,4 gram hiervan bestaat uit puur zilver (99,9%) en 16 gram uit koper. Dit verklaart het schitterende kleurverschil dat de munt heeft. De Golden Eagle munt heeft de vorm van een hart met afmetingen van 40x40,77 mm. Ook heeft de munt een nominale waarde van $1 aangezien het als wettig betaalmiddel dient in Fiji. De oplage van de Golden Eagle munt is 5.000 stuks wereldwijd. De Golden Eagle munt heeft een erg liefdevolle uitstraling en ziet er prachtig uit. De vorm van een hart maakt de munt erg uniek. De Golden Eagle munt is het perfecte cadeau voor uw geliefde. 

Uitgelicht

  • Oplage van 5.000 stuks
  • 21,4 gram puur zilver (99,9%) en 16 gram koper
  • Hartvormig

Design van de Golden Eagle munt

De Golden Eagle munt heeft de vorm van een hart waardoor de munt er erg romantisch uitziet. De voorzijde van de Golden Eagle munt toont het wapen van Fiji. Langs de zilveren rand zijn de nominale waarde, het gewicht van zilver, gehalte en het land en jaar van uitgifte. Het design van de voorzijde staat geheel in het teken van de liefde. Er zijn 2 arenden afgebeeld die samen een hart in hun klauwen houden. Over de gehele zijde van de munt zijn liefdevolle teksten en hartjes afgebeeld. De Golden Eagle munt heeft een erg liefdevolle en romantische uitstraling dankzij de combinatie van zilver en koper en de hartvorm. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

Zilveren munt vier de liefde - Golden Eagle 2021
Gehalte 99,99%
Conditie Proof
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review