Zilveren munt vier de liefde - Golden Eagle Proof 2021

Zilveren munt vier de liefde - Golden Eagle Proof 2021

De Golden Eagle munt heeft een gewicht van 37,4 gram. 21,4 gram hiervan bestaat uit puur zilver (99,9%) en 16 gram uit koper. Dit verklaart het schitterende kleurverschil dat de munt heeft.

€ 99,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 99,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-
Zilveren munt vier de liefde - Golden Eagle Proof 2021

De Golden Eagle munt staat geheel in het teken van de liefde. De hartvormige munt heeft een liefdevolle en warme uitstraling. De Golden Eagle munt heeft een gewicht van 37,4 gram. 21,4 gram hiervan bestaat uit puur zilver (99,9%) en 16 gram uit koper. Dit verklaart het schitterende kleurverschil dat de munt heeft. De Golden Eagle munt heeft de vorm van een hart met afmetingen van 40x40,77 mm. Ook heeft de munt een nominale waarde van $1 aangezien het als wettig betaalmiddel dient in Fiji. De oplage van de Golden Eagle munt is 5.000 stuks wereldwijd. De Golden Eagle munt heeft een erg liefdevolle uitstraling en ziet er prachtig uit. De vorm van een hart maakt de munt erg uniek. De Golden Eagle munt is het perfecte cadeau voor uw geliefde.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 21,4 gram puur zilver (99,9%) en 16 gram koper
  • Oplage van 5.000 stuks
  • Certificaat van echtheid

Ontwerp Golden Eagle munt

Ontwerp Golden Eagle munt

De Golden Eagle munt heeft de vorm van een hart waardoor de munt er erg romantisch uitziet.

Het design van de voorzijde staat geheel in het teken van de liefde. Er zijn 2 arenden afgebeeld die samen een hart in hun klauwen houden. Over de gehele zijde van de munt zijn liefdevolle teksten en hartjes afgebeeld. De Golden Eagle munt heeft een erg liefdevolle en romantische uitstraling dankzij de combinatie van zilver en koper en de hartvorm.

Ontwerp Golden Eagle munt

De achterzijde van de Golden Eagle munt toont het wapen van Fiji. Langs de zilveren rand zijn de nominale waarde, het gewicht van zilver, gehalte en het land en jaar van uitgifte.

Verpakking

De munt heeft een prachtige Bi-Metallic hartvorm in puur Zilver en Koper, een prachtig design van een Proof kwaliteit en wordt geleverd in een elegante koker, samen met het Certificaat van Echtheid. Beperkte oplage tot 5.000 stuks wereldwijd.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Proof
Jaar van uitgifte
2021
Land van uitgifte
Verenigde Staten

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.