Zilveren munt Dragon en Phoenix Temple of heaven 2021 antieke afwerking

Zilveren munt Dragon en Phoenix Temple of heaven 2021 100 gram zilveren munt Dragon and Phoenix Temple of heaven Draak en phoenix tempel van de hemel 2021
Zilveren munt Dragon en Phoenix Temple of heaven 2021
  • Prijs: € 299,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Dragon en Phoenix munt heeft een zeer indrukwekkende uitstraling met een prachtige antieke afwerking. De munt heeft een diameter van 45 mm en een oplage van 999 stuks.

Lees verder

Dragon en Phoenix Temple of Heaven zilveren munt 2021

De Dragon en Phoenix munt is een schitterende puur zilveren munt van 100 gram. De munt staat in het teken van de Tempel van de Hemel in het zuidoosten van de Poort van Hemelse Vrede in Peking. De Dragon en Phoenix munt heeft een zeer indrukwekkende uitstraling met een prachtige antieke afwerking. De munt heeft een diameter van 45 mm en een oplage van 999 stuks. De Dragon en Phoenix munt heeft een nominale waarde van $10 aangezien de munt als een wettig betaalmiddel gezien wordt in Samoa. 

Uitgelicht

  • Oplage van 999 stuks
  • 100 gram puur zilver (99,99%)
  • Prachtige antieke afwerking 

Design van de Dragon en Phoenix munt

De voorzijde van de Dragon en Phoenix munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Deze zijde toont ook een prachtig uitzicht op de Tempel. Op de achterzijde is een schitterende afbeelding van de Tempel van de Hemel te zien. Deze Tempel is voor het eerst gebouwd tijdens de Ming-dynastie. Oorspronkelijk heet deze Tempel het Altaar van de Hemel en Aarde. Hier brachten keizers van de Ming- en Qing- dynastieën offers aan de goden van hemel en aarde. De Dragon en Phoenix munt bevat prachtige details en heeft een schitterende uitstraling. 

Lees minder

Specificaties

Zilveren munt Dragon en Phoenix Temple of heaven 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 100 gram
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review