Zilveren munt Bloemenemblemen van Canada Wilgenroosje

Zilveren munt Floral Emblemen van Canada Yukon: Wilgenroosje Zilveren munt Floral Emblemen van Canada Yukon: Wilgenroosje - achterkant Zilveren munt Bloemenemblemen van Canada Wilgenroosje Zilveren munt Bloemenemblemen van Canada Wilgenroosje - liggend voorkant Zilveren munt Bloemenemblemen van Canada Wilgenroosje - liggend achterkant Zilveren munt Bloemenemblemen van Canada Wilgenroosje - doos Zilveren munt Bloemenemblemen van Canada Wilgenroosje - box
Zilveren munt Bloemenemblemen van Canada Wilgenroosje
  • Prijs: € 49,00 per stuk
Maximaal 2 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Wilgenroosje munt is geslagen in 7,96 gram puur zilver en heeft een diameter van 27 mm. De oplage van de munt is 4.000 stuks.

Lees verder

De Wilgenroosje munt staat, zoals de naam al verklapt, in het teken van het wilgenroosje. Wilgenroosjes zijn de eerste planten die weer verschijnen na een bosbrand. Het is een hoge wilde bloem en heeft prachtige paarse en magenta kleuren. De Wilgenroosje munt is geslagen in 7,96 gram puur zilver en heeft een diameter van 27 mm. De oplage van de munt is 4.000 stuks. De Wilgenroosje munt is uitgegeven door de Royal Canadian Mint en heeft een nominale waarde van $3. 

Uitgelicht

  • Oplage van 4.000 stuks
  • 7,96 gram puur zilver (99,9%)
  • Uitgegeven door de Royal Canadian Mint 

Design van de Wilgenroosje munt

Op de voorzijde van de Wilgenroosje munt is Hare Majesteit Koningin Elizabeth II afgebeeld. Deze zijde is ontworpen door Susanna Blunt. De achterzijde is ontworpen door Lisa Thomson-Khan. Hier is een prachtige afbeelding van een wilgenroosje te zien. De achtergrond van de afbeelding is zwart, waardoor de bloem erg fraai naar voren komt. Langs de rand is een schitterend detail te zien wat mooi bijdraagt aan de uitstraling van de munt. De munt heeft een mooie Victoriaanse stijl en is opvallend vanwege het kleurgebruik. 

Lees minder

Specificaties

Zilveren munt Bloemenemblemen van Canada Wilgenroosje
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review