50 gram zilveren munt tijger & draak 2022

50 gram zilveren munt tijger & draak 2022

Zowel de draak als de tijger zijn symbolen van het Chinese boeddhisme, waarbij de tijger recht vooruit springt om door zijn tegenstanders heen te bulldozeren, terwijl de draak meer wordt vereerd vanwege zijn geduld en wijsheid, waaruit hij vervolgens vechtkracht ontleent. Omdat geen van beide in staat is om de ander te overwinnen, vertegenwoordigen deze koninklijke beesten een machtsevenwicht, "harde" en "zachte" stijlen die samenkomen om een ​​harmonie tussen Yin en Yang te vormen. 

€ 199,95
50 gram zilveren munt tijger & draak 2022

50 gram zilveren munt tijger & draak 2022

per stuk
10 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

50 gram zilveren munt tijger & draak 2022

Zowel de draak als de tijger zijn symbolen van het Chinese boeddhisme, waarbij de tijger recht vooruit springt om door zijn tegenstanders heen te bulldozeren, terwijl de draak meer wordt vereerd vanwege zijn geduld en wijsheid, waaruit hij vervolgens vechtkracht ontleent. Omdat geen van beide in staat is om de ander te overwinnen, vertegenwoordigen deze koninklijke beesten een machtsevenwicht, "harde" en "zachte" stijlen die samenkomen om een ​​harmonie tussen Yin en Yang te vormen. Ze kunnen ook worden gezien als de Draak die Geest/Hemel vertegenwoordigt, en de Tijger die Materie/Aarde vertegenwoordigt.

Deze prachtige Zilveren munt is de nieuwe uitgave in de serie "Oriental Culture" en toont twee oude Chinese symbolen: een Tijger en een Draak. De munt is van de kwaliteit Antique Finish, heeft een selectieve felle kleuring en wordt geleverd in een etui, samen met het Certificaat van Echtheid. Beperkte oplage van slechts 888 stuks wereldwijd.

Op de keerzijde van de munt ziet men een felgekleurde afbeelding van een tijger en een draak, twee oude Chinese symbolen van Yin en Yang.

Op de voorzijde van de munt ziet men de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II en de inscripties: "ELIZABETH II" - de naam van de koningin, "TEN CEDIS" - de nominale waarde, "Ag 99950g" - de fijnheid van het zilver en het gewicht van de munt, "2022" - het jaar van uitgifte en "REPUBLIEK GHANA" - het land van uitgifte.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.