5 troy ounce zilveren munt tekens van de dierenriem 2021

5 troy ounce zilveren munt tekens van de dierenriem 2021 zilveren munt tekens van de dierenriem 2021 Tekens van de dierenriem 5 oz zilveren munt antieke afwerking
5 troy ounce zilveren munt tekens van de dierenriem 2021
  • Prijs: € 549,95 per stuk
Maximaal 1 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Dierenriem munt is geslagen in een indrukwekkend gewicht van 5 troy ounce puur zilver (99,9%). De diameter van de munt is 55,9 mm.

Lees verder

De schitterende Dierenriem munt staat geheel in het teken van de 12 sterrenbeelden die in de westerse astrologie erkend worden. Deze zijn: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen. De Dierenriem munt is geslagen in een indrukwekkend gewicht van 5 troy ounce puur zilver (99,9%). De diameter van de munt is 55,9 mm. De Dierenriem munt heeft een antieke afwerking en deze sluit erg mooi bij het design aan. De nominale waarde van de munt is $5 aangezien deze als wettig betaalmiddel dient in Tuvalu. De Dierenriem munt valt erg op dankzij de verschillende kleuren en details die in de munt verwerkt zijn. Het is een munt met een prachtige uitstraling maar ook met een beperkte oplage van 388 stuks wereldwijd. 

Uitgelicht

  • Oplage van 388 stuks 
  • 5 troy ounce (155,5 gram) puur zilver (99,9%) 
  • Antieke afwerking

Design van de Dierenriem munt

De voorzijde van de Dierenriem munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Dankzij de antieke afwerking sluit deze erg goed aan bij de achterzijde van de munt. De achterzijde toont een dierenriem met daarin de verschillende sterrenbeelden. De verschillende kleuren die gebruikt zijn doet de munt erg opvallen. Dankzij de verschillende details heeft de Dierenriem munt een unieke en prachtige uitstraling. 

Verpakking

De munt wordt geleverd in een bijpassende verpakking. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

5 troy ounce zilveren munt tekens van de dierenriem 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 5 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review