Nieuw

5 troy ounce zilveren munt Koala Verguld hoog Reliëf 2021

5 troy ounce zilveren munt Koala Verguld hoog Reliëf 2021 5 troy ounce zilveren munt Koala 2021 Proof zilveren munt Koala Verguld hoog Reliëf 2021 zilveren munt Koala 5 troy ounce 2021 Proof
5 troy ounce zilveren munt Koala Verguld hoog Reliëf 2021
  • Prijs: € 699,95 per stuk
Maximaal 9 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De koala is een populaire verzamelmunt, deze speciale uitgave is geslagen in 22-karaats roze goud met een oplage van slechts 500 munten.

Lees verder

Koala zilveren munt verguld hoog reliëf 2021

De 5 troy ounce zilveren koala munt is geslagen in High relief en is verguld met 22-karaats roze goud. De Perth Mint uit Australië slaat iedere jaar een nieuwe ontwerp van de koala serie. Deze koala munt met roos goud is een zeer speciale uitgeve met slechts 500 stuks wereldwijd.

Een herbivoor die duidelijk inheems is in Australië, de Koala Bear is eigenlijk helemaal geen beer, maar een buideldier. Net als kangoeroes hebben koala's een buidel om hun nakomelingen te dragen. Koala's kunnen echter in bomen klimmen, terwijl Kangoeroes dat niet kunnen. Koala's eten dagelijks eucalyptusbladeren en hun lichaam verbruikt een grote hoeveelheid energie om ze te verwerken, omdat de bladeren normaal gesproken giftig zijn. Dit is de reden waarom koala's vaak het grootste deel van de dag slechts twee uur of minder wakker worden!

Uitgelicht

  • Geslagen in 22 karaats roze goud
  • 500 munten wereldwijd geslagen
  • Geleverd in orginele box met certificaat van echtheid

Ontwerp zilveren koala munt

De voorkant van de munt toont een slaperige koala genesteld tussen de takken van een eucalyptusboom. De koala en de buitenrand van de munt zijn verguld in 22-karaats roze goud. De inscriptie 'AUSTRALIAN KOALA', het traditionele 'P'-muntteken van de Perth Mint, de jaardatum van 2021 en het gewicht en de zuiverheid zijn ook opgenomen in het ontwerp.

De achterkant van de munt toont Hare Majesteit Koningin Elizabeth II en de nominale waarde van de munt.

Verpakking

De munt is geslagen met een extra diepe blanco om het prachtig gedetailleerde ontwerp in hoogreliëf te laten zien. De munt is ondergebracht in een klassieke displaydoosje met een doorzichtig deksel. Verpakt met een geïllustreerde verpakking, gaat elke munt vergezeld van een genummerd certificaat van echtheid.

Lees minder

Specificaties

5 troy ounce zilveren munt Koala Verguld hoog Reliëf 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 5 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review