5 troy ounce zilveren munt Goddelijke komedie 2021

5 troy ounce zilveren munt Goddelijke komedie 2021

De Goddelijke Komedie munt is een prachtige munt uit Kameroen. De munt heeft een gewicht van 5 troy ounce puur zilver en diameter van 65 mm. De Goddelijke Komedie munt heeft een antieke afwerking wat de munt prachtige uitstraling geeft.

€ 599,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 599,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

De Goddelijke Komedie munt is een prachtige munt uit Kameroen. De munt heeft een gewicht van 5 troy ounce puur zilver en diameter van 65 mm. De Goddelijke Komedie munt heeft een antieke afwerking wat de munt prachtige uitstraling geeft. De munt is geslagen ter ere van het 700-jarige bestaan van het monumentale gedicht "de goddelijke komedie". Dit gedicht is in het eerste kwart van de 14de eeuw geschreven door Dante Alighieri. De Goddelijke Komedie munt heeft een zeer beperkte oplage van slecht 333 stuks en wordt in Kameroen als een wettig betaalmiddel gezien. Hierdoor heeft de munt een nominale waarde van 5.000 CFA-frank.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Indrukwekkend ontwerp
  • Oplage van 333 stuks wereldwijd
  • 5 troy ounce (155,56 gram) puur zilver (99,9%)

Design zilveren Goddelijke Komedie munt

Design zilveren Goddelijke Komedie munt

De voorzijde toont een prachtige afbeelding van het paradijs, ook wel de hemel genoemd. De vele schitterende details geven de munt een prachtige en indrukwekkende uitstraling. 

Design zilveren Goddelijke Komedie munt

Op de achterzijde van de Goddelijk Komedie munt is Dante Alighieri, de schrijver van de goddelijke komedie, afgebeeld. Op deze zijde zijn ook de nominale waarde en het land van uitgifte te zien. Ook is er vermeld dat de munt in het teken staat van het 700-jarige bestaan van het gedicht.

De goddelijke komedie

De goddelijke komedie

De goddelijke komedie, of La Divina Commedia, is een allegorisch epos van de Italiaanse dichter Dante Alighieri. Hij beschrijft hierin zijn reis door de drie rijken van het hiernamaals: hel, louteringsberg en hemel. De goddelijke komedie is een komedie in plaats van een tragedie aangezien hij van hel naar hemel gaat.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
5 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.