3 troy ounce zilveren munt Beethoven - antieke afwerking 2020

3 troy ounce zilveren munt Beethoven - antieke afwerking 2020 3 troy ounce zilveren munt Beethoven - antieke afwerking 2020 3 troy ounce zilveren munt Beethoven - antieke afwerking 2020 3 troy ounce zilveren munt Beethoven - antieke afwerking 2020 zilveren munt Beethoven - box
3 troy ounce zilveren munt Beethoven - antieke afwerking 2020
  • Prijs: € 519,75 per stuk
Maximaal 7 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

Ter gelegenheid van de 250e verjaardag van Ludwig van Beethoven is deze prachtige Beethoven munt gecreëerd door Art Mint in samenwerking met Sandra Deiana. De Beethoven munt heeft een diameter van 50 mm en een nominale waarde van 3.000 CFA-Frank. De Beethoven munt is een erg zeldzame munt aangezien deze een extreem lage oplage heeft van maar 250 stuks. Lees verder

3 troy ounce zilveren munt Beethoven 2020

Ter gelegenheid van de 250e verjaardag van Ludwig van Beethoven is deze prachtige Beethoven munt gecreëerd door Art Mint in samenwerking met Sandra Deiana. De Beethoven munt heeft een diameter van 50 mm en een nominale waarde van 3.000 CFA-Frank. De Beethoven munt is een erg zeldzame munt aangezien deze een extreem lage oplage heeft van maar 250 stuks.

Uitgelicht

  • Extreem lage oplage van 250 stuks
  • 3 Troy ounce (93,3 gram) puur zilver (99,99%)
  • Bevat een diamant op de achterzijde

Design van de Beethoven munt

De voorzijde van de Beethoven munt bevat de eerste maten van zijn wereldberoemde 5e symfonie. De noten zijn op een elegante manier weergegeven. Door middel van een 3D ultra hoog reliëf in combinatie met een mooi antiek tintje heeft de voorzijde van de Beethoven munt een prachtige en unieke uitstraling. De achterzijde van de Beethoven munt toont een replica van de handtekening van Beethoven, de datum van zijn levensperiode en een echte diamant.

Beethoven

Ludwig van Beethoven was een Duitse componist en valt zelfs onder de invloedrijkste componisten ooit. Hij leefde van 1770 tot 1827. De 5e symfonie is een van de bekendste werken ven Beethoven en tevens een van de bekendste composities uit de geschiedenis van de klassieke muziek.

Verpakking

De munt wordt individueel verpakt in een munthoesje. 

Lees minder

Specificaties

3 troy ounce zilveren munt Beethoven - antieke afwerking 2020
Producent Art Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 3 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review