2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokiteshvara Piedfort - antieke afwerking 2020

2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokitesvara Piedfort 2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokitesvara Piedfort - antieke afwerking 2020 2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokitesvara Piedfort - box 2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokitesvara Piedfort - doos
2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokitesvara Piedfort
  • Prijs: € 219,45 per stuk
Maximaal 2 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De 2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokiteshvara Piedfort is een munt met antieke afwerking. De Avalokitesvara is 62,104 gram en heeft een diameter van 40 mm. Daarnaast heeft het een lage oplage van 999 stuks.

Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokiteshvara Piedfort - antieke afwerking 2020

De 2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokiteshvara Piedfort is een munt met antieke afwerking. De Avalokiteshvara is 62,104 gram en heeft een diameter van 40 mm. Daarnaast heeft het een lage oplage van 999 stuks.

Uitgelicht

  • Oplage van 999 stuks
  • 62,104 gram puur zilver (99,99%)
  • De Avalokiteshvara heeft een antieke afwerking

Ontwerp van de Avalokiteshvara munt

De bodhisattva Avalokiteshvara wordt afgebeeld op de achterzijde van de Avalokiteshvara en dankzij een extra hoog reliëf van 1,9 mm wordt het vriendelijke gezicht van Avalokiteshvara benadrukt. Op de voorzijde van de munt staat Queen Elizabeth II afgebeeld met de tekst 'SAMOA' en de waarde van 5 Dollars.

Avalokiteshvara

Avalokiteshvara staat in Azië bekend onder verschillende namen die de bodhisattva aannam. Dit weerspiegelt dat verschillende culturen verschillende manieren hebben om hem te vertegenwoordigen. In bijvoorbeeld Sri Lanka, Tibet en Zuidoost-Azië wordt Avalokitesvara sterk gelinkt met royalty’s, maar in China, Japen, Korea en Vietnam, wordt Guanyin gezien als het voorbeeld van wijsheid voor mediteerders en ‘Goddess of Mercy’. Bodhisattva’s worden in kunst mannelijk afgebeeld ondanks dat ze het geslacht of andere wereldse verschillen overstijgen. Dit is bij de Boeddha ook zo het geval.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokitesvara Piedfort
Gehalte 99,9%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review