2 troy ounce zilveren munt Platypus Next Generations 2021

2 troy ounce zilveren munt Platypus Next Generations 2021 Platypus Next Generations 2 troy ounce zilveren munt 2021 zilveren munt Platypus Next Generations 2021 zilveren munt Platypus Next Generations 2021 - capsule 2 troy ounce zilveren munt Platypus Next Generations 2021 - monsterbox
2 troy ounce zilveren munt Platypus Next Generations 2021
  • Prijs: € 62,10 per stuk
Maximaal 49 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Platypus munt is geslagen door de Perth Mint in 2 troy ounce puur zilver (99,99%). De Perth Mint is het officiële munthuis van Australië en staat bekend om uitstekende kwaliteit.

Lees verder

De Platypus munt is geslagen door de Perth Mint in 2 troy ounce puur zilver (99,99%). De Perth Mint is het officiële munthuis van Australië en staat bekend om uitstekende kwaliteit. De Platypus munt is daarom ook van erg goede kwaliteit en heeft een diameter van 40,9 mm. De munt is geslagen als onderdeel van de “Next Generation” serie van de Perth Mint en staat in het teken van het vogelbekdier. Vogelbekdieren komen namelijk voor in Oost-Australië. De Platypus munt is geslagen in de zo genoemde “piedfort” stijl, wat betekent dat de munt dikker is dan normaal. Namelijk 6,02 mm. Ook heeft de Platypus munt een nominale waarde van 2$ aangezien het in Australië als wettig betaalmiddel gezien wordt. De Platypus munt heeft een schitterende uitstraling en bevat prachtige details. De munt staat in het teken van het vogelbekdier en dit is duidelijk te zien aan het indrukwekkende design. De Platypus munt heeft een oplage van 75.000 stuks wereldwijd.

Uitgelicht

  • Oplage van 75.000 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Onderdeel van de Next Generation serie

Design van de Platypus munt

De voorzijde van de Platypus munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn de nominale waarde, het gewicht, gehalte en land en jaar van uitgifte af te lezen. De achtergrond van het design van de voorzijde van de munt sluit schitterend aan bij de achterzijde. De lijnen die te zien zijn, zijn ook in het design van de achterzijde van de Platypus munt meegenomen. Ook zijn hier een vogelbekdier en haar jong te zien. Ze zijn onder water afgebeeld, omringt door waterplanten. De details die te zien zijn sluiten prachtig aan bij het geheel. Het is duidelijk dat de Platypus munt in het teken staat van het vogelbekdier. De achterzijde is tevens de zijde waar het iconische “P” teken van de Perth Mint is weergegeven. De Perth Mint markeert al haar munten met dit teken. De Platypus munt heeft een schitterende uitstraling en trekt erg de aandacht.

Verpakking

De munt wordt individueel verpakt in een munthoesje of per 10 stuks in een tube.

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Platypus Next Generations 2021
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review