Ontdek onze nieuwe huiskoerier: gratis levering binnen Nederland voor elke bestelling t/m 31 december 2022
Taal
2 troy ounce zilveren munt Ne Zha zoon van de drakenkoning 2021

2 troy ounce zilveren munt Ne Zha zoon van de drakenkoning 2021

De schitterende Ne Zha munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) en 11,5 troy ounce koper. De diameter van de munt is 80 mm. Voor het slaan van de munt is de BI-Metal Plus Mining Technique gebruikt.

€ 389,00
2 troy ounce zilveren munt Ne Zha zoon van de drakenkoning 2021

2 troy ounce zilveren munt Ne Zha zoon van de drakenkoning 2021

5 op voorraad
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestelling

De schitterende Ne Zha munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) en 11,5 troy ounce koper. De diameter van de munt is 80 mm. Voor het slaan van de munt is de BI-Metal Plus Mining Technique gebruikt. Nezha is een beschermgod die als eerst door boeddhisten werd vereerd. Ook is het een bekend Japans animatiefiguur. De antieke afwerking en selectieve vergulding van de munt sluit hier passend bij aan. De oplage van de Ne Zha munt is beperkt en bedraagt slechts 500 stuks wereldwijd. De Ne Zha munt heeft een indrukwekkende uitstraling en prachtige details. Het is de perfecte munt voor wie geïnteresseerd is in beschermgoden uit de Chinese volksreligie maar ook voor wie van indrukwekkende munten houdt.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%) en 11,5 troy ounce koper
  • Beperkte oplage van 500 stuks
  • Geleverd met certificaat van echtheid

Ontwerp Ne Zha munt

Ontwerp Ne Zha munt

De voorzijde van de Ne Zha munt toont Ne Zha die een draak wil doden. De ring van het universum is selectief verguldt en valt daarom erg op. De Ne Zha munt bevat veel details en dit doet de munt erg opvallen. Het is een indrukwekkende munt met een schitterende uitstraling. 

Ontwerp Ne Zha munt

De achterzijde van de Ne Zha munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn schitterende details te zien. Wielen van wind en brand draaien om de beeltenis heen en geven de voorzijde van de munt een indrukwekkende uitstraling.

Verpakking

Verpakking

Deze prachtige 2 Oz Zilveren munt is opgedragen aan de “Ne Zha” die een beschermende godheid was in de Chinese volksreligie. De munt heeft een Antique Finish-kwaliteit, een ongelooflijk hoog reliëf en wordt geleverd in een elegante koffer, samen met het Certificaat van Echtheid. Beperkte oplage van slechts 500 stuks wereldwijd.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.